Főoldal » Tippek és érdekességek » Bioetanol kandalló, ami mellett bátran fellélegezhet!
bioetanol kandalló

Bioetanol kandalló, ami mellett bátran fellélegezhet!

A kandalló önmagában is olyan megjelenéssel és egyedi karakterrel bír, hogy szinte uralja a teret, ám amikor életre kelnek benne a lángok, különleges hangulatával bárkit képes ámulatba ejteni. Nem meglepő, hogy sokan azonnal beleszeretnek ebbe a berendezésbe, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy beépítése és üzemeltetése problémákat vethet fel. A kandalló használata gondot okozhat egészségügyi szempontból, így azoknak, akik valamilyen légúti megbetegedéssel küzdenek, nem szerencsés ilyen berendezés mellett dönteni. A hagyományos változattal ellentétben azonban a bioetanol kandalló bárki számára nagyszerű választás, aki szeretné megtapasztalni az egyedülálló miliőt, amit csak a kandalló tud megteremteni!

bioetanol kandalló használata maximálisan biztonságos és környezetbarát, hiszen nem fával vagy szénnel működik, így pedig nem kell káros égéstermék termelődéssel számolni. Nem jut a légtérbe füst, illetve mérgező anyag, a berendezés működése során ugyanis kizárólag szén-dioxid és vízpára képződik. Szintén fontos kiemelni, hogy a bioetanol kandalló üzemelése nem jár semmilyen kellemetlen szaggal, ami elnehezítené a levegőt. Mindez nem csak kényelmesebbé teszi a használatot, de egyben azt is jelenti, hogy a berendezés asztmával és egyéb légúti megbetegedéssel küzdők számára is ideális megoldást jelent. Bioetanol kandalló segítségével senkinek sem kell lemondania a valódi láng látványáról, ez teszi olyan népszerűvé a klasszikus berendezés bioalkohollal üzemelő változatát.

Önnek is felkeltette érdeklődését ez a korszerű és praktikus lehetőség? Szeretné bioetanol kandalló használatával teljessé tenni otthona hangulatát? A BIO FLAME s.r.o. webáruházában biztosan talál olyan modellt, ami elnyeri a tetszését! Kattintson a www.biokandallok-shop.hu weboldalra, és böngésszen bátran bioetanol kandalló kínálatunkban, ahol akár azonnal le is adhatja rendelését! Felmerülő kérdéseivel keresse bizalommal munkatársainkat a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@biokandallok-shop.hu e-mail címen!