Elege van a folyamatos kapuhoz mászkálásból, ha jön valaki? Szeretne kényelmesebben, ugyanakkor biztonságosan élni? Kaputelefonnal könnyebbé teheti a mindennapokat és a megbízható ki- és beléptetés miatt sem kell aggódnia. A különböző típusú kaputelefonok között biztos, hogy Ön is megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Mindegyikünk igyekszik korszerű megoldásokat találni arra, hogy minél komfortosabb életvitelt folytathassunk. Ingatlanunk biztonságáért felelős a zárható kapu és az ideális kialakítású bejárati ajtó. Azonban nem biztos, hogy szívesen megyünk ki minden alkalommal, amikor érkezik valaki hozzánk. Előfordulhat, hogy gyakori a közlekedés, ha irodáról vagy üzletről van szó. A legjobb ötlet, ha kaputelefont szereltetünk fel. Ennek köszönhetően bentről irányíthatjuk, hogy ki térhet be hozzánk. A folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően már nem csak beszédre alkalmas kaputelefonokkal találkozhatunk, hanem videó funkcióval ellátott készülékeket is beszerezhetünk. Így megbizonyosodhatunk arról, kit engedünk be épületünkbe. A kaputelefonok egymástól eltérő típusokban kaphatók. Speciális funkciókkal, egyéni igényünk szerint rendelhetjük meg a számunkra legideálisabb készüléket.

Kiváló minőségű, egyszerűen kezelhető, elképzelése alapján működtethető kaputelefonokkal várjuk cégünknél, a Telemontázs Bt-nél. Könnyedén telepíthető, lakáskészülékek közötti beszédhívásra alkalmas és számos más előnyös tulajdonságokkal rendelkező kaputelefonokat kínálunk elérhető áron. A különböző kiegészítők lehetővé teszik, hogy még kényelmesebb és biztonságosabb rendszert alakítsunk ki. Kameraillesztővel akár a kerti- és lépcsőházi világítás vezérlését is megoldhatja. Tekintse meg választékunkat és tájékozódjon részletesen a www.telemontazs.hu weboldalunkon!

Válasszon igényeinek megfelelő kaputelefont és egyszerűsítse le a ki- és beléptetést! Vásárlással kapcsolatban és felmerülő kérdései esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1/206-3133-as telefonszámunkon vagy írjon üzenetet a telemontazs@telemontazs.hu email címre!