Főoldal » Tippek és érdekességek » Bútortervezés egyedi gardróbszekrényhez, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni!

Bútortervezés egyedi gardróbszekrényhez, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni!

Egy nőt talán nem is olyan könnyű meglepni, boldoggá tenni, mint azt gondolnánk. Nyilván mindenki szereti az olyan klasszikus dolgokat, mint a szép ékszer, a finom édesség, a kedves kis semmiségek, amik figyelmességről, szeretetről árulkodnak. Ha azonban ennél valami nagyobb ívű gesztusra gondolt, érdemes olyasmit választani, ami a hölgy mindennapjainak a része. Itt van mindjárt az öltözködés. A legtöbb nő tetemes mennyiségű cipővel és ruhával rendelkezik, impozáns méretű ruhatárat tudhat a magáénak, amihez sokszor súlyos helyhiány is párosul. Hogyan lesz ebből meglepetés? A kulcsszó a bútortervezés!

A bútortervezés megadja Önnek is azt a lehetőséget, hogy teljesítse szíve hölgye egyik titkos vágyát, és egyedi gardróbszekrényt, illetve beépített szekrényt készíttessen neki! Higgyen nekünk, a hatás nem fog elmaradni, és az ajándék is hosszú távon megmarad majd! Egy egyedi gardróbszekrény a bútortervezés bevonásával készül el, de előtte nem árt felmérni az igényeket és az adottságokat. Csak így válhat az meglepetésből valóban hasznos és használható ajándék.

Bútortervezés előtt fontos tudni, hogy az új gardróbszekrény hová kerül majd, pontosan mekkora területen jut neki hely. Faltól-falig érő, beépített szekrény lesz, vagy egy szerényebb, de egyedi kialakítású gardróbszekrény? Milyen belső kialakításra van szükség, polcok, akasztók, rekeszek, elrendezés tekintetében? Milyen anyagból készüljön, milyen színben, legyen-e tükrös része, vagy sem? Talán elsőre kicsit bonyolult vállalkozásnak tűnhet, de nem lehetetlen kivitelezni.

A www.trendikonyha.hu  weboldalon Ön is igénybe veheti cégünk prémium szolgáltatásait, ha színvonalas bútorokra vágyik. Bútortervezéssel is foglalkozunk, amit konyhabútor, gardróbszekrény, illetve beépített szekrény elkészítésénél alkalmazunk. Precíz, kreatív, rutinos és minden problémát sikeresen áthidaló, a kihívásokat szerető csapatról van szó; a Trendi Konyha az Ön számára is megtervezi és elkészíti egyedi bútorát!

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen meg minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén! Árajánlatot bútortervezéssel kapcsolatban a +36-70-948-62-33-as telefonszámon, vagy a trendikonyha@gmail.com email címen kérjen tőlünk!