A gyerekek állandóan növésben vannak, a testük fejlődik, növekszik, így ennek megfelelően kell fekhelyet, illetve matracot is választani számukra. A gyerekekre nem ugyanaz jellemző, mint a felnőttekre: más a testfelépítésük, kisebb a súlyuk, a gerincük növésben van. Ennél fogva speciális igényeik vannak a matracokat illetően is.

A gyermek matrac kiválasztásánál fő szempont, hogy óvja a gerincet, képes legyen alátámasztani azt, és ne is süppedjen be a gyermek súlya alatt. A kisbabák esetében a keményebb gyerek matrac ajánlott, mert ez nem süpped be, segíti a helyes légzést, és lehetővé teszi a nyugodt alvást. Természetesen elengedhetetlen az olyan matrac, aminek a huzata levehető és mosható, így tiszta, szennyeződésektől és allergénektől mentes fekhelyet biztosíthatunk a kicsi babának.

Amikor a baba nagyobb lesz, és kikerül a kiságyból, új matracra lesz szüksége, mégpedig olyanra, ami egészen serdülő koráig biztosítani tudja számára a kényelmes alvást és az egészséges pihenést. Az anatómiai zónás matracok nem gyerekeknek valók, hanem felnőtteknek, tehát ezeket ne válasszuk, helyettük azok az ideális matracok, amik stabil tartást adnak az egész felületükön. Fontos itt is a levehető huzat, a minőségi anyagok és a jó szellőzés megléte is. A matracok szavatossági ideje átlagban 10 év, ezután már új fekhellyel kel helyettesíteni a régit, különben a gyermek egészsége sínyli meg.

A www.vitaltrade.eu weboldalon azok is megtalálják a számításaikat, akik kiváló gyermek matracokat keresnek a család számára. Keresse fel bizalommal a Vital Trade 4 You Kft. webáruházát, ahol a legkisebbek számára is talál színvonalas fekhelyet! Kínálatunkban nagyszerű gyermek matracokat talál, amik olyan extrákkal kaphatóak, mint amilyen az ezüstszálakkal átszőtt huzat, vagy a Biocell matracbelső.

Ha felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén: hívjon bennünket a +36-70-263-4887-es telefonszámon, vagy írjon a vitaltrade@vitaltrade.eu e-mail címre a gyermek matracokkal kapcsolatosan!