Főoldal » Tippek és érdekességek » Elektromos egérriasztó használatával nincs többé hívatlan vendég!
ultrahangos egérriasztó

Elektromos egérriasztó használatával nincs többé hívatlan vendég!

A hosszúra nyúlt tél után mindenki örömmel várja a melegebb időt, amikor végre nyitva lehet tartani az ajtót, és be lehet engedni a friss levegőt a lakásba. Azt azonban nem lehet megválogatni, hogy milyen egyéb betolakodókat engedünk otthonunkba a szellőztetés ideje alatt. Sajnos a különféle rágcsálók is meghívásnak tekintik a nyitott ajtót, ha éppen nem áll lesben a bejáratnál egy szemfüles macska. Ilyenkor sokan döntenek úgy, hogy beszereznek néhány egérfogót, amivel elcsíphetik a hívatlan vendégeket, ám már vannak ennél sokkal jobb megoldások is, mégpedig az elektromos vagy az ultrahangos egérriasztó! Mit érdemes tudni ezekről a készülékekről?

A hagyományos egérfogó, bár egyszerű és olcsó, nem tud maximális védelmet nyújtani a rágcsálókkal szemben, viszont ha mégis hatékonynak bizonyul, az az állat életébe kerül. A legkorszerűbb ultrahangos és elektromos egérriasztó viszont tartósan távol tartja a lakástól a nem kívánatos vendégeket, mégpedig kíméletes módon, úgy, hogy nem esik baja az állatoknak.

Az elektromos készülék elektromágneses mezőt hoz létre, ami befolyásolja a rágcsálók hallását és idegrendszerét, ezzel pedig lényegében távozásra kényszeríti azokat. Az ultrahangos egérriasztó szintén úgy képes távoltartani a rágcsálókat, hogy azoknak nem esik baja, mégpedig ultrahang kibocsátásával, ami az egerek és patkányok számára elviselhetetlen zajt jelent. Sem az ultrahangos készülék, sem pedig az elektromos egérriasztó nincs hatással a háziállatokra, így bátran használhatóak olyan helyen is, ahol macska vagy kutya van a háznál.

Nem kell aggódia többé attól, rágcsálók jutnak otthonába a szellőztetés során, ha ultrahangos vagy elektromos egérriasztó használata mellett dönt! Cégünk, a FOREL Elektronikai Kft. webáruházában könnyedén beszerezheti azt a készüléket, amire szüksége van. Ha érdekli az elektromos egérriasztó rendelés, esetleg az ultrahangos változat keltette fel érdeklődését, látogasson el a www.ragcsaloriaszto.hu weboldalra, a termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-30-226-7445-ös telefonszámon vagy az info@ragcsaloriaszto.hu e-mail címen!