A lakásvásárlás mindig jó befektetés, pláne a Balaton környékén. Ennek több oka is van: egyrészt ki ne akarna a magyar tenger közelében élni? Szinte mindenkinek megfordul a fejében a gondolat egy Balatonnál töltött hétvége után, hogy milyen jó is lenne itt élni, és mindennap gyönyörködni abban, hogyan tükröződik a naplemente a tó vizén. Másrészt pusztán pénzkeresési céllal is megéri a Balaton környékén lakást vásárolni, hiszen az ország legfontosabb turisztikai régiójáról van szó, ahol folyamatos a szállásigény.

Ha ingatlanvásárlás mellett döntünk, a következő lépés, hogy eldöntsük, melyik településre essen a választás. Az már szinte tényként kezelhető, hogy a Balatonnak az északi partja a legnépszerűbb rész. Egyrészt a tó vize az északi oldalon mélyebb, így nem kell egy kilométert lesétálnunk, mire elér a derekunkig a víz, másrészt a természet is sokkal szebb ott, dimbes-dombos és rendezett. Ami a déli partnak Siófok, az az északinak Balatonfüred, a legnépszerűbb északi parti város. Ez nem véletlen, hiszen Balatonfüred gyönyörű, kényelmes, és tele van turisztikai látványossággal.

Balatonfüred rendkívül népszerű a turisták körében, de nem olyan zsúfolt, mint a déli parti fesztiválvárosok. Éppen ezért ideális választás akkor állandó lakhelyként, akár lakás bérbeadásához is. Amennyiben modern, szép és teljesen új balatonfüredi lakást vásárolna, érdemes az Admirál Házak mellett döntenie. Ezek a balatonfüredi lakások a város legszebb, legzöldebb és legcsendesebb részén helyezkednek el. A megközelítés minden szempontból ideális, a balatonfüredi lakásokhoz öt perc sétára van a vízpart, emellett a buszmegálló és a vasútállomás is pár percre van.

Az Admirál Házak balatonfüredi lakásai jelenleg épülnek, addig látványtervek alapján kaphat képet róluk. A foglalás már most lehetséges, és nem érdemes túl sokáig várni, mert az épülő balatonfüredi lakások fele már elkelt! További információért látogasson el honlapunkra, a www.admiralhazak.hu webcímre, és tekintse meg balatonfüredi lakásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-986-3747-es és a +36-20-467-6364-es telefonszámokon!