Kerti medence telepítését tervezi? Esetleg már van medencéje, és nem csak a melegben szeretné ennek előnyeit kihasználni? Medence hőszivattyú segítségével meghosszabbíthatja a szezont, és a hűvösebb időben is fürdőzhet! Ismerje meg a Fairland INVER-X új generációs hőszivattyúkat, amelyekkel csak jól járhat!

Szerencsések, akik kertes vagy teraszos házban laknak, ugyanis ilyen esetben nem csak a klíma, hanem a kerti medence is kiváló megoldás a hűsölésre. Többféle méretű és alakú medence közül választhat Ön is, ha rendelkezik elegendő hellyel az ingatlana külterén. Ha pedig nem csak nyáron, hanem a hűvösebb hónapokban is szeretné a medencét használni, erre is van lehetősége. Hőszivattyúval könnyen fűthető a medence, így a zord időjárás ellenére is fürdőzhet a szabad ég alatt. Bizonyára felmerül Önben a kérdés, hogy milyen hőszivattyút válasszon? A Fairland INVER-X új generációs hőszivattyúkra több év garanciát vállalnak, a Turbo Silence technológiának köszönhetően biztosított a nagyon halk működés, így zavartalanul fürdőzhet. A Fairland INVER-X új generációs hőszivattyúk Full-Inverter technológiája gondoskodik a medence minél gyorsabb felmelegedéséről, az alacsony fogyasztásról, az intelligens vezérlés pedig lehetővé teszi a rendkívül egyszerű működtetést.

A legjobb minőségű készülékhez juthat hozzá kedvező áron, ha cégünk, a PGPLAST Kft. széles kínálatából választ! Jól felszerelt webáruházunkban mindent megtalálhat egy helyen, amire szüksége lehet a medencéje kényelmes, biztonságos használatához. Több Fairland INVER-X új generációs hőszivattyú közül rendelheti meg az igényeinek megfelelő terméket. Garanciával vásárolható, beépített WIFI-vel, intelligens érintőképernyővel ellátott, költséghatékonyan és egyszerűen üzemeltethető Fairland INVER-X új generációs hőszivattyúkat kínálunk. Tudjon meg többet a készülékekről, és informálódjon egyéb szolgáltatásainkról is a www.pgplast.hu weboldalon!

Ne csak a nyári hónapokban használja a medencéjét! Biztosítsa a kényelmet hőszivattyús medencefűtéssel! Szerezze be Ön is a Fairland INVER-X új generációs hőszivattyúk egyikét! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-20-5420672-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@pgplast.hu e-mail címünkre!