Főoldal » Tippek és érdekességek » Faiskola Újkígyóson: ahol érdemes vásárolni
faiskola

Faiskola Újkígyóson: ahol érdemes vásárolni

Faiskolákkal az ország minden részén találkozhatunk, hiszen a dísznövények és gyümölcsfák mindig és mindenhol kelendőek. Egy kert építésekor, illetve a folyamatos fejlesztések esetében jó, ha van egy faiskola a közelben, ahol mindig szívesen látják a vásárlókat, és amelynek termékei – azaz a növények – kiváló minőségűek, egészségesek, az áruk pedig kedvező.

Faiskola Újkígyóson is található, és ugyan igencsak messze esik a fővárosi nyüzsgéstől, mégis hatalmas forgalmat bonyolít le. A város Békés megyében található, nem messze Békéscsabától, így a környékbeliek számára jó lehetőség arra, hogy beszerezzék kertjeikbe a különféle növényeket. A faiskola nem csupán forgalmazza, de neveli is a növényeket, ezért biztos, hogy a szakemberek odafigyelnek az egészséges fejlődésükre. Mivel ezek a facsemeték hazai környezetben növekedtek, olyan növények vásárolhatóak meg az újkígyósi faiskolában, amelyek garantáltan jól tűrik az itthon uralkodó időjárási viszontagságokat, illetve a talajviszonyokat. A kínálat igen széles: megtalálhatóak benne a különféle dísznövények és gyümölcsfák is, de mindet felsorolni egyszerűen lehetetlen lenne. Érdemes tehát felkeresni, de nem csak a Békés megyében élőknek; mindenkinek megéri meglátogatni a faiskolát Újkígyóson!

Vállalkozásunk, a faiskola Újkígyóson több, mint 35 éve várja kedves vásárlóit! Évente 70.000 gyümölcsoltvány kerül a választékunkba, ezért egészen bizonyos, hogy nálunk Ön is megtalálja, amit keres. Munkatársaink mindenben az Ön rendelkezésére állnak, hogy az elvárásainak megfelelő fákat vásárolhassa meg. Ha szeretne többet is megtudni újkígyósi faiskolánk tevékenységéről, illetve termékeinkről, keresse fel a www.baloghfaiskola.hu címen elérhető weboldalunkat, ahol megismerkedhet aktuális kínálatunkkal is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését újkígyósi faiskolánk iránt, és kérdése lenne aktuális árukészletünkkel, nyitvatartásunkkal, illetve árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-30-361-0205-ös telefonszámunkon, valamint az ujkigyosiaruda@gmail.com e-mail címünkön!