A fából készült használati tárgyakban mindig bízhat az ember, mert csupán alapvető gondoskodást várnak cserébe azért, hogy sokáig megbecsült használati tárgyak legyenek. Legyen az bükk, tölgy, vagy fenyő, a belőle készült tárgyak tartósak, szépek, egyediek egyszerre.

A fenyő a legkeresettebb faanyagok egyike, nem véletlenül készül belőle annyi minden. A faiparban gyártanak fenyőből készült bútorokat, raklapot, faházat, de dobozt is. A fenyőfa nagy gyantatartalommal bír, ennek köszönhetően pedig nagyon tartós. Minden fenyőfajta anyaga más és más szerkezettel és szilárdsági fokkal bír, sokféle árnyalatú és mintázatú, és különféle erezetű. Ez teszi annyira egyedivé a belőlük készült dolgokat.

A fenyő amellett, hogy tartós, könnyen meg is munkálható, legyen szó gépi, vagy kézi megmunkálásról, és jól tartja a csavarokat és szegeket is. Éppen ezért pont ideális a fenyő doboznak is. A fenyő dobozokba bármi kerülhet, ami méreténél fogva beleillik. Jól mutatnak zöldséges polcokon, játékboltban, de akár otthon is hasznukat tudjuk venni. Raktárban egyenesen nélkülözhetetlenek!

A www.polcbolt-online.hu weboldalon azonnal a Polc Bolt Kft. honlapján találja magát mindenki, akinek nagy valószínűséggel tároló elemekre van szüksége. Ön is közéjük tartozik? Legyen elégedett törzsvásárlóink körének egyik legújabb tagja, és vásároljon kiváló minőségben készült termékeink közül! Különféle méretű és stílusú polcok mellett akár fenyő dobozokat is rendelhet kínálatunkból! Válassza ki méret és darabszám alapján őket, és használja belátása szerint ezeket az igazán strapabíró és nem utolsó sorban esztétikus tároló dobozokat! Ha nem szeretné mással beérni, csakis természetes alapanyagból készült fenyő dobozokkal, akkor a legjobb helyen jár, ráadásul tőlünk nagyon kedvező árakon vásárolhat!

Keressen meg minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, hogy minél előbb válaszolhassunk kérdéseire! Hívhat minket a +36-96-42-88-88-as telefonszámon, de üzenetet is írhat a polcbolt@polcbolt-online.hu e-mail címre!