A modern technológiáknak köszönhetően a nyílászárók világa is évről-évre fejlődik. Viszonylag újszerű kialakításnak számítanak a háromrétegű üvegek is, melyek speciális körülményekhez lettek kialakítva. Hogy melyek is pontosan ezek? Eláruljuk!

  • Magas légnyomás – A háromrétegű üvegek elsősorban a magas épületek miatt lettek kifejlesztve, ahol a megemelkedett légnyomás miatt nagyobb terhelésnek vannak kitéve az ablakok, mint egy normál épület esetében.
  • Természeti körülmények – Az olyan régiókba, ahol gyakoriak a földrengések, a viharok, vagy az orkán erejű széllökések, fontosak a megbízható, minőségi és strapabíró üvegezések.
  • Energiatakarékos épületek – a háromrétegű üvegezéseknek nem csak az ellenállóságuk kiemelkedő, de a hő- és hangszigetelési képességeik is, így a modern épületek esetében, ahol fontos a környezettudatosság és az energiagazdálkodás, elengedhetetlen megoldásnak számítanak.
  • Diszkréció – a fent említett képességeik miatt, ezek az üvegezések kiválóan alkalmasak arra, hogy a különböző zajokat kizárják, a helyiségben elhangzottakat pedig bent tartsák.

Tehát, a háromrétegű üvegezés nem csak olyan hivatali épületek esetében fontos, ahol a fent említett szempontok alapján mérlegelnek, hanem bárki számára, aki modern és tudatos otthont szeretne építtetni!

Természetesen, mint minden kialakítás esetében, a háromrétegű üvegezésnél is előfordulhat, hogy silányabb minőségben készül, mint az elvárnánk, ezért elengedhetetlen, hogy megbízható forgalmazótól szerezzük őket be! Mi, a Baliner Bt.-nél tudjuk, hogy a minőségi nyílászárók mennyire fontosak a mai világban, így termékeinket és szolgáltatásainkat ezek tudatában alakítottuk ki! Ha Ön is szeretne minőségi háromrétegű üvegezést a felújítandó, vagy éppen épülő építményéhez, forduljon hozzánk bizalommal! További információt a www.baliner.hu weboldalon találhat. Kérdés esetén állunk rendelkezésére, telefonon, a 06-70-433-6348-as számon, e-mailben pedig az info@baliner.hu címen.