Olyan ülőgarnitúrával rendelkezik, aminek gombozott, mélytűzött díszítési technikával készült a kárpitozása? Megérett a felújításra? Netán szeretné ezt a technikát alkalmazni felújításra szoruló bútorán? Bármilyen elképzelését megvalósíthatja, ha profi kárpitosra bízza a munkát. Bútor felújítással kiváló eredményt érhet el, és újra kényelembe helyezheti magát.

Különböző típusú, méretű és stílusú bútorok teszik kényelmessé életünket. Egyéni igényeink szerint válogathatunk a más-más kialakítású ülőgarnitúrák, kanapék, fotelek közül, amelyek nappalink nélkülözhetetlen darabjai. Előfordulhat, hogy még mindig szívesen használjuk a régóta megszokott darabokat, viszont az állapotuk több szempontból kifogásolható. Ilyenkor nem érdemes megválnunk tőlük, és új beszerzésén gondolkodnunk, ugyanis lehetőségünk van bútor felújításra, amivel kiváló eredmény érhető el. Profi kárpitos segítségével a gombozott, mélytűzött díszítési technika is elérhető, így teljes mértékben olyan berendezési elemet kaphatunk, amire vágyunk. A gombozott, mélytűzött díszítési technikával ellátott bútorok igazán stílusosak, egyedi kialakításuk miatt különleges hatást érhetünk el velük. A mélytűzött háttámla elegáns megjelenést biztosít. A készítés hozzáértést és gyakorlatot, valamint kiváló anyagokat igényel. Akár bútor felújításról, akár új szerkezetek gyártásáról van szó, ezek nélkülözhetetlenek. Fontos, hogy az alkalmazott kiegészítők passzoljanak az adott bútor színéhez, anyagához, és precíz megtervezéssel, színvonalas munkával kerüljenek rá a kárpitra.

Egyéni elképzelései megvalósításáért a legjobb helyen jár az Argo Kárpitnál. Felkészülten, a lehető legjobb anyagok felhasználásával, korszerű eszközökkel vállaljuk a bútorok felújítását. Amennyiben gombozott, mélytűzött díszítési technikával készült berendezési elemről van szó, szintén számíthat a segítségünkre. Minden kellék a rendelkezésünkre áll, amelyek lehetővé teszik a feladatok ellátását. A bútorszövetek közül kiemelkedik az Aqua Clean bútorszövet, ami időtálló, vízzel tisztítható, és rendkívül jól ellenáll a külső hatásoknak. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.argokarpit.hu weboldalunkon!

Helyezze magát kényelembe a bútor felújításnak köszönhetően! Gombozott, mélytűzött díszítési technikával készült, és más típusú bútorok javítása ügyében egyaránt keressen fel bennünket! Bízza hozzáértő kárpitosra értékeit! Hívjon minket a 06-70-566-7374-es számunkon, vagy írjon nekünk az info@argokarpit.hu e-mail címünkre!