Főoldal » Tippek és érdekességek » Gyors és megbízható lakossági költöztetés? Bármikor lehetséges!

Gyors és megbízható lakossági költöztetés? Bármikor lehetséges!

Hamarosan új környezetben folytatja életét, és nehezen tudja a költöztetést megoldani? Megbízható segítségre van szüksége, viszont szeretné a költöztetést olcsón megúszni? Egyéni időbeosztása szerint veheti igénybe a lakossági költöztetést, ha megfelelő cégnél érdeklődik, és akár kedvezményekben is részesülhet, amennyiben körültekintően tájékozódik.

A lakossági költöztetés rendkívül időigényes munkafolyamat, emiatt gondoskodnunk kell az elegendő szabadidőről, és szükségünk van hozzáértő szakemberek segítségére is. Ha elfoglaltak vagyunk, és csak hétvégén, vagy hétköznap éjjel tudjuk a költöztetést kivitelezni, ebben az esetben sem kell aggódnunk. A költöztetést olcsón, gördülékenyen, biztonságos módon oldhatjuk meg, ha megfelelő cég szolgáltatását vesszük igénybe.

Őszi lakossági költöztetés akció keretein belül számos kedvezményben részesülhet, ha igénybe veszi a 12-es Teher Bt. szolgáltatását. A kiállási díjat és az általunk biztosított dobozok bérleti díját elengedjük, amennyiben ránk bízza a ki- és becsomagolást. Tisztában vagyunk azzal, milyen nehéz összeegyeztetni mindent, amikor kiválasztja a költöztetés időpontját, éppen ezért lehetőséget adunk arra, hogy akár az éjszakai órákban, vagy hétvégén oldja meg a költöztetést olcsón. Nálunk a sofőr is rakodik. Gyakorlott munkatársaink felkészülten látják el a rájuk váró feladatokat. Különböző típusú teherautókkal rendelkezünk, így könnyedén oldjuk meg a kisebb és a nagyobb méretű, nehéz dolgok fuvarozását is. Teljes biztonságban tudhatja értékeit, ha bennünket bíz meg a lakossági költöztetéssel. Kiváló minőségű munkát végzünk kedvező áron. Informálódjon részletesebben tevékenységünkről a www.12-esteher.hu internetes oldalunkon!

Juttassa el értékeit új környezetébe egyszerűen és megbízható módon! Válasszon egyéni igényeinek megfelelő költöztetési időpontot! Bárhol és bármikor van szüksége segítségre, lakossági költöztetésért keressen fel bennünket! Hívjon minket a 06-20-454-6002-es telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk a 12esteher@gmail.com e-mail címünkre!