A tavasz beköszöntével elérkezett a jó idő, újra visszatérhetünk a szabadba a négy fal közül. Sokan szeretik ilyenkor a kertjükben tölteni szabadidejüket, kertészkedni, főzni, sütögetni. A nyári meleg közeledtével, családunkkal, barátainkkal kiülhetünk kertünkbe, élvezhetjük a friss levegőt, pihenhetünk, kerti grillezéseket rendezhetünk. Közös programok alkalmával kertünkben jó megoldás lehet egy kerti bútorokkal kialakított rész vagy egy kiépített terasz, ahova várhatjuk vendégeinket. A kialakított terasz előnye, hogy nem tapossuk le a gyepünket, nem teszünk kárt a kerti növényzetben, így szabad levegőn lehetünk és kertünket is óvjuk.

Sokan építenek teraszt házukhoz, hiszen számos előnye lehet, akár egy télikert építése is. A terasz teremti meg a kapcsolatot kert és a ház között. Remek funkciókat alakíthatunk ki rajta, például akár egy tűzrakó helyet. Továbbá teraszunkra létesíthetünk különböző, mozgatható napellenzőket. A nyári nagy napsütésben és melegben egy napellenző hasznunkra válhat, megvédenek az erős napsütéstől, védik bőrünket, valamint szemünknek is kellemesebb, mikor kint ülünk családunkkal vagy más vendégeinkkel. Egy hirtelen jött nyári zápor ellen is tökéletes védelem lehet, hiszen nem kell visszamennünk lakásunkba, elég behúzódni a napellenző alá. A mozgatható napellenzők használata egyszerű, így könnyedén kinyithatjuk vagy becsukhatjuk őket. Manuális verzióknál egy egyszerű kurbli segít, de léteznek motoros napellenzők, amik távirányításra nyithatók és zárhatók. Az automatizált darabok előnye, hogy szélsőséges időjárásban automatikusan becsukódik, hogy megvédje a szerkezetet az esetleges károktól és esztétikailag is remekül illhetnek otthonunk külsejéhez. A motoros rendszereknél a motor a napellenző ponyvahengerében található, így nem ront a megjelenésen. Kertes ház terasza mellett felszerelhetők vendéglátó egységek külső részéhez vagy akár társasházak, panelházak erkélyére is!

Dobja fel teraszát és védje Önmagát az erős napsugaraktól és esőtől! Szereltessen fel napellenzőt! Beszerelése terén mindig profi szakemberekhez forduljon a későbbi problémák elkerülése végett! Válassza árnyékolástechnikával foglalkozó cégünket a tökéletes végeredményért! További szolgáltatásainkról honlapunkon érdeklődhet a www.naprakeszen.hu címen! További kérdésekkel keressen minket a +3620/ 977 1267 telefonszámon!