Egyszerűen nagyszerű találmány a szúnyogháló, mely a nyári hónapokban megvédi otthonunkat a rovarok hadától. A nyári hőségben nem lehet komfortosan pihenni az esténként kinyitott ablak nélkül, hiszen a minimális éjszakai lehűlés is szinte csodát tesz a közérzetünkkel. Azonban az esti sötétségben minden rovar a fényforrást keresi, és egy égő lámpa gyorsan meghozza a kedvüket ahhoz, hogy a szobánkba költözzenek. A szúnyogháló nem csupán a bosszantó vérszívóktól véd, hanem a pókoktól, legyektől, és egyéb nem kívánatos rovaroktól!

A szúnyoghálónak van egy másik nagy előnye is, mégpedig a biztonság. Bár emberek esetében elég valószínűtlen, hogy véletlenül kiesnek az ablakon, az állatoknál könnyedén előfordulhat. A macskák és kistermetű kutyák is szeretnek az ablakban ücsörögni, ám azt már nem mérik fel, hogy milyen veszélyes onnan kiugrani, amikor meglátnak valami érdekeset az utcán. A korszerű szúnyogháló védelmet és kényelmet biztosít, mindezt teljesen baráti áron!

Számtalan szúnyogháló típus közül válogathatunk annak megfelelően, hogy mire van szükségünk. Léteznek tépőzáras szúnyoghálók, melyeket nagyon könnyű ablakra rögzíteni az öntapadó tépőzáraik segítségével, ám hátrányuk, hogy nem hosszú életűek, nem állnak ellen a szélsőséges időjárási körülményeknek. Ezért szerencsésebb választás hosszú távra a fix keretes szúnyogháló, melynek kerete alumíniumból és műanyagból is készülhet, és sokkal tartósabb, mint a tépőzáras szúnyogháló. Az alumínium kerettel rendelkező tolóajtós szúnyogháló pedig ideális megoldás teraszajtókra.

Minőségi szúnyoghálót szeretne? Forduljon hozzánk bizalommal! Az Alba Lamella Kft. kínálatában számtalan típusú szúnyogháló közül választhat, így garantáltan megtalálja, amire szüksége van. További információért látogasson el honlapunkra, a www.albalamella.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-420-1933-mas és a +36-70-389-1936-os telefonszámok valamelyikén, illetve az info@albalamella.hu e-mail címen!