Főoldal » Tippek és érdekességek » Hogyan érdemes kivitelezni a lomtalanítást?
lomtalanítás

Hogyan érdemes kivitelezni a lomtalanítást?

Néhány évente mindenkinek érdemes beiktatnia egy lomtalanítást, ha rendezett körülmények között szeretne élni. Az ember általában hajlamos eltenni olyan dolgokat, amikre semmi szüksége, ám egy idő múlva ezek összegyűlnek és feleslegesen foglalják a helyet. Ilyenkor azonban jöhet a lomtalanítás, és mindennek, ami fontos, újra lesz helye! De hogyan érdemes ezt kivitelezni? Nézzük!

1. Csak sorjában!

Ha összevissza kezd el pakolászni, annak az lesz a vége, hogy több szekrény kimarad, így nem lesz teljes a munka, ráadásul hamar óriási káosz alakul ki. Menjen sorban, szobáról szobára, szekrényről szekrényre! Ami marad, azt a polcok letörölgetése után egyből tegye is a helyére, hogy ne legyen útban és véletlenül se kerüljön a kidobandó dolgok közé.

2. Kegyetlenül!

Ha látványos eredményt szeretne elérni, sok mindent kell kidobnia. Amit más még használhat, azt adja vagy ajándékozza el, de ami teljesen felesleges, attól szabaduljon meg! Sokan tartogatják például a régi elektronikus eszközök kábeleit, tartozékait, de a technika folyamatos fejlődésével ezekre garantáltan nem lesz már szükség. De ebben a kategóriába tartoznak a kinőtt, kopott, divatjamúlt ruhák is, amiket már senkinek nincs kedve felvenni.

3. Pakoljon átgondoltan!

A helytakarékossághoz a visszapakolást is okosan kell megoldani. Érdemes tárolódobozokat, kosarakat használni, amikbe könnyen belepakolhat és helytakarékosan teheti őket a polcokra. Ráadásul ezeket egyszerűen át lehet tekinteni, ha valamit keres, nem kell az egész szekrény felforgatni.

A lomtalanításnak csak nekikezdeni nehéz, de, ha ráveszi magát, akkor szinte magától megy minden. A végeredményt látva pedig biztosan nem bánja majd, hogy szánt rá egy kis időt!

Cégünk teljes körű szolgáltatással segít ebben. Vállaljuk a lomtalanítást és a lomok elszállítását is. Bővebb információért látogasson el a www.imrekornyezetvedelmikft.hu honlapra! Időpont egyeztetéshez hívja a +36702995760-as telefonszámot vagy írjon nekünk a imrekornyezetvedelmikft@gmail.com e-mail címre, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!