Rengeteg lehetőség közül választhatunk a fűtési módszereket tekintve. Ha igazán hatékony, gazdaságos és környezetbarát megoldást keresünk, érdemes megismerkednünk a pellet tüzelőanyaggal, ami otthonunkat komfortosabbá, mindennapjainkat pedig kényelmesebbé teheti.

A pellet tüzelőanyagot magas nyomású préseléssel állítják elő. Alapanyaga forgács, fűrészpor, növényi anyag vagy mezőgazdasági melléktermék, lignin kötőanyaggal akadályozható meg a pelletdarabok széthullása. Kimagasló hatásfokkal jellemezhető, így rendkívül egyszerűen hasznosítható a pellet kályhák, kandallók és kazánok alkalmazása esetén egyaránt. A fafűtéshez képest ezzel a megoldással jobban óvhatjuk környezetünket, ugyanis újrahasznosított alapanyagot használunk fel. A hatásfokot tekintve is kiválóbb anyagról beszélhetünk, hiszen nedvességtartalma jelentősen kevesebb, mint a fáé. Kisebb mértékű a károsanyag kibocsátás, mivel szabályozott égéssel fűtünk. A pellet tüzelőanyag lehetővé teszi a fűtési rendszer automatizálását és rendkívül takarékos fűtőeszközként szolgál. Ha megfelelő módon ügyelünk tárolására, és óvjuk a nedvességtől, akkor korlátlan ideig számíthatunk minőségére. A kifogástalan pellet tüzelőanyag színe világos, hiszen tiszta fából történik az előállítása.

Cégünk, a Gemini Hungária Kft. kedvező áron biztosítja a megfelelő mennyiségű pellet tüzelőanyagot. Egyedi árajánlatot adunk, az ország bármely részére vállaljuk a kiszállítást. Termékeink között mindent megtalálhat, ami lehetővé teszi a korszerű fűtési rendszer kialakítását és a gondtalan működtetést. A pellet tüzelőanyagokon kívül akár új berendezését is beszerezheti nálunk, pellet kályhák, kandallók és kazánok különböző típusaival várjuk. Informálódjon termékeinkről részletesen a www.pellet-kandallo.hu weboldalunkon!

Fűtsön Ön is korszerű módon, használjon pellet tüzelőanyagot, és biztosítsa a meleget könnyedén egész otthonában! Hatékony megoldás érdekében forduljon hozzánk bátran, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-259-0960-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk a gemini.palazzetti@gmail.com e-mail címünkre!