Senki nem szereti a rossz meglepetéseket. Pedig a baj mindig a legrosszabbkor talál ránk. Emlékezzünk csak azokra a vígjáték jelenetekre, amelyek a WC eldugulást dolgozzák fel. Azonban akkor is így nevetnénk, ha a mi otthonunkban fordulna elő hasonló egy családi összejövetel alkalmával? Talán a filmhősök és mi magunk sem gondoltunk rá, de egy csatornavizsgálattal megelőzhető lenne ez az abszurd helyzet. Érdemes hát előre gondolkodni, mielőtt megtörténne a baj!

Legyen szó magánszemélyekről vagy vállalkozásokról, időnként igen is szükség van a kamerás csatornavizsgálat szolgáltatás igénybevételére. Köszönhetően a mai modern felszereléseknek, ugyanis lehetőségünk van már idejében feltárni a kialakulni készülő katasztrófát. Különösen előnyös a kamerás csatornavizsgálat használt ingatlan vásárlásánál, hiszen nem tudhatjuk milyen állapotok uralkodnak a csőhálózatokban és az aknákban.

A kamerás csatornavizsgálat előnyei

A kamerás csatornavizsgálatnak számos előnye ismert, így nem csoda, hogy ilyen népszerű szolgáltatás. Óriási segítség ez a modern megoldás a csatornatisztítás, a vizsgálat és a javítás területén. Segítségével könnyebben karbantarthatóak és tisztíthatóak a csatornarendszerek, így hosszabb élettartamot garantálnak majd. A csatornavizsgálat során 10 cm pontossággal meghatározható törés, repedés és sérülés, illetve a szabad szemmel nem látható rejtett meghibásodás is.

A visszatérő dugulások kiváltó okai könnyedén határozhatóak meg és feltárható, hogy a csatorna megfelelő lejtéssel rendelkezik-e. Praktikus földmozgások utáni ellenőrzésre de akár a kivitelezési hibák felmérésére is. A dugulás elhárítási folyamatok pedig gyorsabbá és megbízhatóbbá válnak a csatornavizsgálat által.

Minőségi csatornavizsgálat szolgáltatásával az Aqua-Start Kft. már bizonyított. Szolgáltatásairól bővebben is tájékozódhatunk a http://www.aquastart.hu webcímen, de bátran hívhatóak telefonon is a +3630/979-8657-es telefonszámon és örömmel válaszolnak üzeneteinkre is az aquastart@invitel.hu e-mail címen.