Főoldal » Tippek és érdekességek » Kerítéssablon: a gyors és költségkímélő megoldás!
kerítéssablonok

Kerítéssablon: a gyors és költségkímélő megoldás!

Birtokba vehette már új otthonát, de a kerti, illetve külső felújítási munkákat tavaszra hagyta? Segítünk a kerítés megépítésében, forduljon bizalommal a Szabó Sablon szakembereihez, akik az épületszobrászathoz, a kerítésépítéshez és a térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkoznak.

Ön is olyan kerítést szeretne, amely
– nem jár utógondozással,
– az építése és telepítése gyors és hatékony,
– valamint még költségkímélő is?

Van megoldás, segítünk! Forduljon bizalommal cégünkhöz, és döntsön Ön is a betonelemes kerítések és a kerítéssablonok mellett! Cégünk a beton elemek elkészítéséhez kínál kerítéssablonokat műanyag és műgyanta alapanyagból. Fontos kiemelni: a sablonok segítségével akár házilag, akár üzemileg is készíthetőek beton elemek.

A kerítések magassága és hosszúsága tetszőlegesen variálható, mivel a sablonok
– 25-30-40-50 cm magasak
– és 150-200-230 cm hosszúak.

A kerítéssablonok méretei
– 200×50 200×25 240×30
– vagy 150×40 cm-esek.

Természetesen ezentúl akkor is állunk rendelkezésére, ha egyedi igények megvalósításáról van szó, kérje személyre szabott ajánlatunkat! Olyan kerítéssablonokat kínálunk, amelyek segítségével a kerítéstípusok egyaránt megállják a helyüket ipari- vagy éppen lakóövezetben is. A kerítéssablonjainkat használva akár esztétikusan nyitott vagy biztonságos, zárt kerítés is megépíthető.

A kerítéspanelekhez, a kerítés oszlopokhoz, illetve a kerítésfedkövekhez is széles választékban kínálunk különböző kerítéssablonokat, melyeket a weboldalunkon, a www.keritessablon.hu-ra kattintva megtekinthet. Ráadásul most minden 200X50X4cm vékony műanyagból készült kerítéspanelt – többféle mintával – csupán 13.000 Ft + ÁFA/db kedvezményes áron kínálunk. Nem szeretne lemaradni szuper kedvezményünkről? Kérje ajánlatunkat és rendeljen tőlünk még ma!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna az elérhető kerítéssablonjainkról? Böngéssze weboldalunkat, majd lépjen velünk kapcsolatba! Keresse bizalommal kollégáinkat a +36/20-3992-407-es vagy a +36/20-9470-607-es telefonszámok egyikén, vagy kérjük, írjon levelet a szabosablon@gmail.com e-mail címre! Várjuk megkeresését!