Főoldal » Tippek és érdekességek » Klíma karbantartás egész évben!
klíma karbantartás

Klíma karbantartás egész évben!

Sokan úgy gondolják, hogy a klímával csak nyáron kell foglalkozni, amikor sokat van használva a készülék. Ez azonban tévedés, ugyanis egyrészt mindenképp érdemes beiktatni egy alapos tisztítást tavasszal, a szezon előtt, másrészt pedig a klíma karbantartást célszerű őszre időzíteni, hogy aztán az átmeneti szünet után, télen, zökkenőmentesen lehessen fűteni a berendezéssel.

A mai, modern légkondicionálók ugyanis költséghatékonyan tudnak fűteni is. Természetesen önmagukban nem alkalmasak egy egész lakás befűtésére, de kiegészítésként remekül használhatóak, sokkal kellemesebbé varázsolható velük a belső hőmérséklet. Azonban ahhoz, hogy zökkenőmentesen használhassuk őket egész évben, időnként be kell iktatni egy kis klíma karbantartást. Ilyenkor a szakember megnézi, hogy van-e valami hibája a készüléknek, nincs-e túlságosan beszennyeződve, esetleg nem gyengélkedik-e valamelyik alkatrész. Rendszeres klíma karbantartással megelőzhetőek a komolyabb meghibásodások, így rengeteg kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, arról nem is beszélve, hogy a hibák kijavításának költsége messze meghaladja a karbantartás díját. Ha időnként beiktatjuk a klíma karbantartást, azzal megnövelhetjük a készülék élettartamát is.

Cégünk, az A-Klíma Kft., régóta foglalkozik légkondicionálók forgalmazásával és telepítésével, és ügyfeleink a klíma karbantartás kapcsán is számíthatnak ránk. Rövid határidőkkel, megbízhatóan és kedvező áron dolgozunk, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. A kapcsolatfelvételt követően igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani az adott ügyet, hogy a készülék mielőbb használható legyen.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, az általunk kínált berendezések megtekintéséhez, illetve a szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.a-klima.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel, vagy időpontot szeretne egyeztetni klíma karbantartásra, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36/70-243-6998-as telefonszámon vagy írjon nekünk az info@a-klima.hu e-mail címre!