Főoldal » Tippek és érdekességek » Költözik? Ne felejtsen el konténert rendelni!

Költözik? Ne felejtsen el konténert rendelni!

A hosszú évek során egy ingatlanban rengeteg holmi, bútor, műszaki berendezés tud felhalmozódni. Sokan éveken át még olyan dolgokat is őriznek a padláson vagy a fészerben, amik már tönkrementek, így nincs igazán szükség rájuk. Amikor költözésre kerül sor, ezektől a régi, elhasználódott holmiktól érdemes megszabadulni, hiszen teljesen felesleges az ingatlanban élőknek új otthonukba cipelni ilyen dolgokat. Az esetek jelentős részében nem úgy alakul a költözés, hogy a környéken éppen lomtalanítás legyen, ezért más megoldást kell keresni a garázs, fészer kiürítésére. Ha Ön is költözés előtt áll, és rengeteg felesleges holmi gyűlt össze az évek során, amiktől szeretne megszabadulni, válassza a konténer rendelést!

A konténer rendelés a legegyszerűbb formája annak, hogy azonnal meg tudjon szabadulni a felesleges holmiktól, amik a fészerben, a garázsban vagy a padláson porosodtak éveken át. Nem kell alkalmazkodnia a lomtalanítás időpontjához, bármikor dönthet konténer rendelés mellett, amikor éppen szükség van rá. Többféle méretű konténer közül válogathat, így akár nagy méretűt is rendelhet, amibe rengeteg dolog elfér, ennek köszönhetően mindent kidobhat, amire már nem lesz szüksége új otthonában. Legyen szó régi bútorról, megmaradt építési törmelékről, elhasználódott háztartási eszközökről, sok minden bekerülhet a konténerbe.

Konténer rendelés előtt érdemes lesz az ingatlanban is körülnézni. Szabaduljon meg minden felesleges holmitól, hiszen így sokkal kevesebbet kell majd pakolni, dobozolni, ezzel pedig rengeteg időt, energiát tud megspórolni!

Ha szeretne konténert rendelni költözése előtt, keresse bizalommal cégünket, az Újmajor.com Kft.-t! Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást biztosítunk a konténer rendeléssel kapcsolatban. Könnyítse meg a költözését velünk! Tevékenységünkről, cégünkről honlapunkon tud tájékozódni, amit a www.ujmajor.com címen ér el, nézzen körül nálunk bátran! Kérdés vagy a konténer rendelése esetén hívjon bennünket telefonon, a 06-20-935-6996-os számon vagy írjon e-mailt az info@ujmajor.com címre!