Minden költözésnek megvannak a maga nehézségei, ez kétségtelen. Azonban mégis vannak olyan helyzetek, körülmények, amik még jobban megnehezítik a feladatot: ilyen például az, hogyha nincs, vagy elromlik a lift, ha kiderül, hogy az egyik szekrényből senki sem pakolt ki, de időnként ide sorolható az is, ha háziállatok is tartoznak a családhoz, akiknek a költöztetését szintén meg kell oldani. Cégünk azonban nagy tapasztalattal rendelkezik a költöztetésben Budapesten, és már számtalan alkalommal segítettünk ügyfeleinknek, hogy ne csak ők és a holmijaik, hanem a kedvenceik is zökkenőmentesen kerüljenek át új otthonukba.

Amennyiben a költöztetés Budapesten háziállattal történik, úgy érdemes egy kicsit felkészíteni az állatot is az eseményekre. Ugyanúgy, ugyanannyit foglalkozzunk vele, mint máskor, törekedjünk rá, hogy megőrizhesse a napirendjét! Általában a kutyák jobban viselik az eseményeket, mint a macskák és a félénkebb kisállatok. Legyünk velük türelmesek, hiszen nem értik, hogy mi történik körülöttük, természetes, hogy kissé stresszesek. Ügyeljünk rá, hogy a költöztetés Budapesten a lehető legkevesebb traumával történjen! Sokat segít, ha a megszokott dolgaik veszik őket körül, például a fekhelyük, a játékaik, de még a gazdinak egy-egy ruhadarabja is nyugtató hatású lehet. Ha van rá lehetőség, akkor az állatok átköltöztetését érdemes akkorra időzíteni, amikor már nem kell őket egyedül hagyni az új lakásban, hiszen az ismeretlen környezet elsőre biztosan félelmetes lesz számukra.

Aki cégünkre, a 12-es Teher Bt.-re bízza a költöztetést Budapesten, biztos lehet benne, hogy munkatársaink a háziállataira is odafigyelve végzik majd a munkájukat. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, a budapesti költöztetéssel kapcsolatos bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.12-esteher.hu weboldalra! Ha  pedig további kérdése merült fel, vagy időpontot szeretne egyeztetni a költöztetéshez Budapesten, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06-20-45-45-002-es telefonszámon vagy a 12esteher@gmail.com e-mail címen!