Főoldal » Tippek és érdekességek » Könnyűszerkezetes házak energiatakarékos működéssel!
könnyűszerkezetes házak

Könnyűszerkezetes házak energiatakarékos működéssel!

könnyűszerkezetes házak nem emelik meg a rezsit irreális magasságokba, ez pedig fontos szempont. A régi lakóházaknál meg lehet figyelni, hogy sokuk rengeteg energiát fogyaszt. Ennek oka az alacsony minőségű, átgondolatlan, korszerűtlen kivitelezés. Mindez azt eredményezi, hogy az ingatlan nagyon magas számlákat termel, a fogyasztás az átlagosnál nagyobb, ezért a lakóknak a fűtés, a légkondicionálás, a villany vagy a víz is sokba kerülhet. Ez az energiapazarlás nemcsak a tulajdonosok pénzét viszi el, hanem a közös környezetünk számára is megterhelő. A könnyűszerkezetes házaknak nincsenek ilyen problémáik. Aki beköltözik egy újonnan épült könnyűszerkezetes házba, az azt fogja tapasztalni, hogy nem kell spórolni a fűtésszámlára, a fogyasztás a normális szinten marad, ezzel párhuzamosan pedig a lakásban is nagyszerűen érzi majd magát. Télen a könnyűszerkezetes házban kellemes meleg uralkodik, nyáron pedig a légkondicionáló is teszi a dolgát, mindezt anélkül, hogy túl sok energia menne el a komfort fenntartására.

könnyűszerkezetes ház energiatakarékos tulajdonságai a ház alapanyagának köszönhetőek, valamint annak az építési technológiának, amivel ezek az épületek készülnek. Magáról az építésről, az előállítás folyamatáról is elmondható, hogy gazdaságos, hiszen egy könnyűszerkezetes házat gyártó cég nem pazarol feleslegesen  építési anyagot, minimális energiafelhasználással gyárt, szerel, a kulcsrakész állapotban átadott ház minőségi munka lesz.

A www.konnyu-szerkezet.hu webcímen a cégünk, a Taksony H-Beck Kft. weboldala található. Ismerje meg ajánlatunkat, a személyre szabott igényekre tervezett, kulcsrakész könnyűszerkezetes házra vonatkozóan! A tervezés és a kivitelezés minden részletéről tudjon meg többet kollégáinktól, ehhez pedig lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén! Írjon nekünk az info@konnyu-szerkezet.hu email címre vagy a taksonyhbek@gmail.com-ra, de hívhat minket a +36-30/444-1590, +36-1/283-0927 telefonszámok egyikén is a kérdéseivel!