Főoldal » Tippek és érdekességek » Korszerű, igényes medencefedésre lenne szüksége?

Korszerű, igényes medencefedésre lenne szüksége?

Vitathatatlan, hogy manapság több lehetőség is rendelkezésre áll a medencefedéssel kapcsolatban, azonban a legtöbb vásárlónak az a célja, hogy tartós, időtálló és esztétikus megoldást találjon ehhez. Amennyiben Ön is ezt a tábort erősíti, és még nem talált igényeinek megfelelően tökéletes medencefedést, ajánlunk figyelmébe egy olyan megoldást, ami azon kívül, hogy igényes, még praktikus is!

Létezik már olyan modern megoldás a medencefedéssel kapcsolatban, melyben a WPC kap központi szerepet. A WPC a polimer és a fa pozitív tulajdonságait egyesíti, ez pedig nem csupán tartós, hanem praktikus megoldást is biztosít. A WPC-vel kivitelezett medencefedés egyben teraszként is funkcionálhat, amit egy gombnyomással a medence bármelyik oldalára csúsztatható. Roppant látványos és ötletes megoldás, amitől otthona még különlegesebb lehet.

A WPC medencefedés zárt állapotában tökéletes védelmet nyújt a medencevíznek, garantáltan nem jutnak bele szennyeződések, csökkenti annak párolgást, és mivel nem éri UV sugárzás, így az algásodás mértéke is mérsékelhető. A WPC medencefedéssel tehát egy többfunkciós megoldást nyerhet a medence karbantartásával kapcsolatban, és még a környezettudatosságra is odafigyelhet. Ez a típusú medencefedés százszázalékban újrahasznosított alapanyagokból készül!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a WPC medencefedés, és szeretné otthonába telepíttetni, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Well Deck Kft.-hez! Rövid idő alatt igényes és modern környezetet alakítunk ki Önnek, aminek kényelmét és látványát hosszú éveken át élvezheti majd. Az általunk kínált medencefedésről honlapunkon talál bővebb információkat, amit a www.welldeck.hu címen ér el. Amennyiben kérdése lenne, vagy rendelni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba telefonon, a 06-30-901-7555-ös vagy a 06-70-423-8623-as számon. E-mailen is bátran kereshet minket, üzenetét küldje a wpcwelldeck@gmail.com címre! Szakértő munkatársaink mindenben szívesen segítenek Önnek!