Főoldal » Tippek és érdekességek » Medencefedés egyedi igényekre szabva
medencefedés

Medencefedés egyedi igényekre szabva

A saját medence olyan kényelmet nyújt, amire mindenki vágyik, és ma már annyiféle lehetőség van a megvalósításra, hogy nem nehéz megtalálni az elképzeléseknek és anyagi kereteknek megfelelő megoldást. A fürdőzést alapvetően a nyári kánikulához kötjük, ám a saját medence a szezon meghosszabbításának is teret ad, így sokkal hosszabb ideig lehet élvezni annak előnyeit. Ehhez mindössze egy kiegészítésre van szükség, mégpedig medencefedés képében, ami teljes mértékben az egyedi igényekre szabható. Mit érdemes tudni erről a lehetőségről?

medencefedés legnagyobb előnye, hogy meggátolja a hővesztést, melynek köszönhetően hűvösebb időben is kellemes hőmérsékletű marad a medence vize. Ez azt jelenti, hogy akár a kora tavaszi napoktól kezdődhet a szezon és egészen az ősz végéig kitolható, ami már önmagában meggyőző, mégsem ez az egyetlen érv, ami a medencefedés mellett szól.

A párolgás révén nem csak hűl a medence vize, hanem a vegyszerek egy része is távozik ilyen módon, a medencefedés tehát a vegyszerfelhasználást is képes minimalizálni. Emellett a szennyeződésektől is óvja a vizet, ami nem csak komfortosabbá teszi a fürdőzést, hanem egyben azt is jelenti, hogy kevesebb időt és energiát kell fordítani a karbantartásra. Végül, de nem utolsó sorban azt is érdemes megemlíteni, hogy a medencefedés biztonságosabbá teszi a kert használatát, ami különösen fontos ott, ahol kisgyermekek vagy háziállatok is élnek.

medencefedés tehát sokoldalú és elegáns megoldást kínál, amit minden tulajdonosnak érdemes megfontolni, a megvalósítást azonban valamennyi esetben az egyedi igényekre kell szabni. Többféle típusból lehet válogatni, de a döntést nem csak az ízlés befolyásolja, hanem a környezet adta lehetőségek is.

Ha érdekli a medencefedés, és szakszerű megoldást keres, a Szavini Kft. csapatára számíthat! A hagyományos polycarbonát, illetve üveg fedésen felül automata redőnylamellás takarás, továbbá kettős funkciójú teraszfedés kivitelezésében is számíthat ránk. Szolgáltatásainkról és referenciáinkról a www.szavini.hu weboldalon tájékozódhat, felmerülő kérdéseit pedig a +36-23-545-310-es telefonszámon, valamint a szavini@szavini.hu e-mail címen várjuk!