Mindenki vágyik medencére, ha bevallja, ha nem. Sokan viszont nem tudják, hogy nem elég kiásni, burkolni és feltölteni, mindenképpen szükséges hozzá a medencetechnika telepítése is, különben folyamatosan cserélhetnénk a vizet, ami nem csak sok munkával jár, de meglehetősen költséges is.

A medencetechnika több részből tevődik össze: a víz kezelésére szolgáló szerekből, a szűréshez, illetve keringetéshez használatos berendezésekből, a karbantartó eszközökből és a használatot elősegítő termékekből. A vízkezelő szerek egyrészt a fertőtlenítést szolgálják, másrészt megkönnyítik a víz szűrését, tisztítását. A berendezések szintén a víz kezelését segítik elő, ahogy a karbantartó eszközök is hasonló célt szolgálnak, ezeken felül pedig lépcsőket, létrákat lehet találni ezen a szegmensen belül. Ha medence építését tervezzük, akkor ezekre a kiegészítőkre mindenképp gondolnunk kell, vagyis bele kell kalkulálnunk az árba, másrészt meg kell találnunk azt a vállalkozást, ahonnan ezeket mind, egyszerre beszerezhetjük!

Ha medencetechnikai berendezéseket és szereket keres, akkor forduljon bizalommal cégünkhöz, a Select Uszodatechnika Kft.-hez! Nálunk mindent megtalál, ami szükséges lehet a medence üzemeltetéséhez, de emellett a tervezésben és a kivitelezésben is számíthat a segítségünkre! Több, mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy az elkészült medence minden igényét kielégíti majd, a használata problémamentes, a kezelése pedig egyszerű lesz! Ha több információra van szüksége a medencetechnikáról, az általunk már megépített medencékről, illetve a tervezés és kivitelezés menetéről, akkor kérjük, látogassa meg weboldalunkat, amit a www.selectkft.hu címen érhet el!

Még messze a nyár, de érdemes már most gondolnia a medence megépítésére, hiszen a tervezést sosem lehet elég korán elkezdeni. Keressen bennünket, ha ilyen tervei vannak, és mi segítünk megvalósítani álmai medencéjét! Ha kérdése lenne a medencetechnikával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-252-3155-ös telefonszámunkon, vagy az info@selectkft.hu e-mail címünkön!