Főoldal » Tippek és érdekességek » Medencetechnika profiktól, nem csak profiknak!
Medencetechnika profiktól, nem csak profiknak!

Medencetechnika profiktól, nem csak profiknak!

Mindenki vágyik medencére, ha bevallja, ha nem. Sokan viszont nem tudják, hogy nem elég kiásni, burkolni és feltölteni, mindenképpen szükséges hozzá a medencetechnika telepítése is, különben folyamatosan cserélhetnénk a vizet, ami nem csak sok munkával jár, de meglehetősen költséges is.

A medencetechnika több részből tevődik össze: a víz kezelésére szolgáló szerekből, a szűréshez, illetve keringetéshez használatos berendezésekből, a karbantartó eszközökből és a használatot elősegítő termékekből. A vízkezelő szerek egyrészt a fertőtlenítést szolgálják, másrészt megkönnyítik a víz szűrését, tisztítását. A berendezések szintén a víz kezelését segítik elő, ahogy a karbantartó eszközök is hasonló célt szolgálnak, ezeken felül pedig lépcsőket, létrákat lehet találni ezen a szegmensen belül. Ha medence építését tervezzük, akkor ezekre a kiegészítőkre mindenképp gondolnunk kell, vagyis bele kell kalkulálnunk az árba, másrészt meg kell találnunk azt a vállalkozást, ahonnan ezeket mind, egyszerre beszerezhetjük!

Ha medencetechnikai berendezéseket és szereket keres, akkor forduljon bizalommal cégünkhöz, a Select Uszodatechnika Kft.-hez! Nálunk mindent megtalál, ami szükséges lehet a medence üzemeltetéséhez, de emellett a tervezésben és a kivitelezésben is számíthat a segítségünkre! Több, mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy az elkészült medence minden igényét kielégíti majd, a használata problémamentes, a kezelése pedig egyszerű lesz! Ha több információra van szüksége a medencetechnikáról, az általunk már megépített medencékről, illetve a tervezés és kivitelezés menetéről, akkor kérjük, látogassa meg weboldalunkat, amit a www.selectkft.hu címen érhet el!

Még messze a nyár, de érdemes már most gondolnia a medence megépítésére, hiszen a tervezést sosem lehet elég korán elkezdeni. Keressen bennünket, ha ilyen tervei vannak, és mi segítünk megvalósítani álmai medencéjét! Ha kérdése lenne a medencetechnikával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-252-3155-ös telefonszámunkon, vagy az info@selectkft.hu e-mail címünkön!