Főoldal » Tippek és érdekességek » Mi a teendő a vízszivárgás javítása, és ennek finanszírozása esetében?
Mi a teendő a vízszivárgás javítása, és ennek finanszírozása esetében?

Mi a teendő a vízszivárgás javítása, és ennek finanszírozása esetében?

Vízszivárgást észlelt, ami valószínű, hogy a felső szomszédjától ered? Netán saját lakásában történt csőtörés és a vízszivárgás más személy tulajdonát is érinti? Fontos tisztában lennie azzal, hogy minden esetben a kárt okozó köteles megtéríteni a károkat. Mielőtt azonban erre kerül sor, minél előbb meg kell oldani a csőtörés javítását. Ha nem tudja, hogy pontosan hol adódott a probléma, a csőtörés bemérés nagyon sokat segíthet.

Csőtörés több ok miatt is előfordulhat. Felújítási munkálatok vagy építkezés során hamar belefúrhatunk egy nem látható vízcsőbe, valamint az elavult elemek is elrepedhetnek. Csőrepedés esetén fontos, hogy a vízelzárás megoldható legyen, és legjobb, ha a szerelő megérkezéséig ezt meg is tesszük. Amennyiben nincs elzáró a lakásunkon belül, a pincébe szükséges eljutnunk, ahol megtalálhatjuk a főelzárót. Lefolyó vezeték csőtörése esetén csak annyit tehetünk, hogy mellőzzük a használatát. Ha rendelkezünk biztosítással, elő kell készítenünk a szerződésszámot, és minél előbb jeleznünk szükséges a káreseményt. Előfordulhat, hogy a kárszakértő még a helyreállítás előtt megtekinti a fennálló állapotot. Ilyenkor meg kell várnunk a rendbehozással. A szabályok szerint attól függetlenül, hogy van-e valamelyik tulajdonosnak biztosítása, mindig a kárt okozó köteles megfizetni a károk miatt felmerülő kiadásokat. Csőtörés okozójaként fizethetünk biztosítónkon keresztül is, amennyiben felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

Csapatunk bontás nélkül, műszeres csőtörés beméréssel állapítja meg a csőrepedés helyét, majd szakszerű módon látjuk el a csőtörés javítást. Fontosnak tartjuk a probléma forrásának felfedezését. Kedvező áron nyújtunk színvonalas szolgáltatást. Szerezzen bővebb információt vízvezeték szerelő cégünk tevékenységéről a www.csőtörés.hu internetes oldalunkon!

Járjon el helyesen csőtörés esetén! Derítse ki megbízható csőtörés beméréssel, hol található a probléma oka, végeztessen hatékony csőtörés javítást! Bármilyen nehézsége adódik a vízvezetékek terén, forduljon hozzánk bátran! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-914-3588-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk weboldalunkon keresztül!