Túl magas volt a fűtésszámla télen? Aggódik a nyári hőség miatt? A szigetelésnek nem csak a hűvös időben van nagy jelentősége, hanem a nyári hónapokban is. Ha szeretné a következő hónapokban kint tartani a forróságot, télen pedig bent a meleget, nem érdemes az utólagos hőszigetelést tovább halogatnia.

Egyre nagyobb jelentőséggel bír az energiafelhasználás csökkentése. Kevesebb rezsivel számolhat, és a környezetvédelemért is tehet, ha az utólagos hőszigetelést cellulózzal oldja meg. A huzatos nyílászárók, a szigetelés nélküli tető energiaveszteséget okoz, amit könnyedén megszüntethet, ha pótolja a szigetelést. Az energia ára folyamatosan növekszik, emiatt törekednie kell a felhasznált mennyiség csökkentésére, de csak akkor juthat jó eredményre, ha kiemelt figyelmet fordít a szigetelésre. Utólagos hőszigeteléssel kevesebb lesz a kiadása, és kényelmesebben élhet az otthonában.

Számos előnnyel jár, ha a kivitelezés mellett dönt:

  • A legnagyobb kánikulában is hűvösebb lesz.
  • Nagymértékben csökkennek a fűtési költségek.
  • Kevesebb szén-dioxiddal terheli a környezetet.
  • Egészségesebb, tisztább lesz a levegő otthonában.
  • Növelheti az ingatlan értékét.

Megbízható szolgáltatást vehet igénybe cellulóz szigetelési technológiával dolgozó cégünknél. Megfeledkezhet a magas energiaszámlákról, és kiegyensúlyozott lehet az otthona belső klímája, ha ránk bízza az utólagos hőszigetelést. Környezetbarát cellulózt használunk fel, és igyekszünk a feladatokat a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni. Tudjon meg többet a tevékenységünkről és a cellulóz szigetelés előnyeiről a www.celluloz-hoszigeteles.hu címen elérhető weboldalunkon!

Spóroljon pénzt és energiát utólagos hőszigeteléssel, majd éljen kényelmesebb és komfortosabb környezetben! Vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb, hogy még tavasszal megvalósíthassuk a terveit! Hívjon bennünket a 06-70-701-1479-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címünkre!