Az árnyékolók nem hiányozhatnak egyetlen nyílászáróról sem. Gondoljunk csak bele, milyen lenne, ha reggelente arra ébrednénk, hogy a szemünkbe tűz a nap és mi nem tudunk tenni ellene? Ha akadálytalanul áramlana a zaj az utcáról, a környező házakból. De az sem lenne túlságosan előnyös, ha a téli fűtésszámla magasabb lenne a kelleténél. A redőnyök segítségével egyszerre több problémát is ki lehet küszöbölni. Az egyetlen nyitva hagyott kérdés már csak az, hogy melyik fajtát válasszuk az ablakokra.

A műanyag redőnyökkel biztosan senki nem foghat mellé, hiszen ezek az árnyékolók számtalan előnnyel rendelkeznek. A műanyag híresen olcsó alapanyag így nem kell rá vagyonokat költeni, mégsem járunk úgy, mint sok olcsó dologgal, hogy csalódnunk kelljen benne. A műanyag redőnyök kiválóan szigetelnek, ezért télen gondoskodnak arról, hogy ne szökjön ki a meleg, nyáron pedig ne legyen huzat. Könnyű súlyuk miatt további előnyökkel rendelkeznek az alumínium redőnyökhöz képest. Továbbá kiválóan felfogják a kintről érkező zajokat, na és persze nem utolsó sorban megfelelő módon árnyékolnak is.

Egy redőny nélküli ablakon nagyon sok meleg és hő távozik egy téli napon, ezt pedig még egy modern nyílászáró sem tudja kivédeni. A műanyag redőnyből így válik egyfajta védelmi vonal. Ráadásul nem csak a hideg ellen képes védelmet felállítani, de a fizikai behatások ellen is felvértezhetjük vele a házat, hiszen képes meggátolni az illetéktelen behatolókat is, ha azok az ablakokon keresztül terveznénk bejutni a házba!

Persze ezek a funkciók csakis akkor teljesülhetnek hiánytalanul, ha a műanyag redőny valóban minőségi darab, jó hőszigeteléssel van ellátva és tényleg képes maradéktalanul ellátni a rá kiszabott feladatokat.

Ma már motoros változatban is kaphatóak ezek a redőnyök, ez pedig azt jelenti, hogy akár távirányítóval vagy okostelefonnal is mozgathatjuk a redőnyöket, anélkül, hogy egyáltalán meg kellene közelíteni őket.

A www.parkanydiszkont.com weboldalon olyan megoldásokat talál műanyag redőnyökkel kapcsolatban, amikre biztosan nem fog nemet mondani! Garantáljuk a széles választékot, a magas színvonalat, na és persze a kedvező árakat is!

Az info@redonydiszkont.hu email címen és a 06203666151 telefonszámon elér minket, ezeken az elérhetőségeken tudunk bővebb információval szolgálni a termékeinkkel kapcsolatban!