Legyen szó lefolyó, vagy vécé eldugulásáról, azon kívül, hogy rendkívül kellemetlen jelenségek, akár az egész háztartás működését is leállíthatják. Ilyenkor jó pár órára le kell mondani arról, hogy használjuk a fürdőszobát, a konyhát, vagy a mellékhelyiséget. Ahhoz, hogy a dugulás mihamarabb megszüntethető legyen, fontos, hogy az érintett ingatlanok tulajdonosai szakembert hívjanak, azonban ezzel párhuzamosan érdemes a felkeresni kívánt vállalkozótól tájékozódni a duguláselhárítási árakról, ugyanis a szolgáltatások, javítási munkálatok különböző árkategóriákban érhetőek el.

A duguláselhárítási árakat főként a munkálatok bonyolultsága befolyásolja. Ha szinte azonnal megoldható a probléma, nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni, azonban ha több órán keresztül húzódik a javítás, akkor a végén nagyobb összeggel kell számolni!

A duguláselhárítási árak attól is függnek, hogy mely területeket érinti a probléma. Például egy kádlefolyó sokkal bonyolultabb, összetettebb munkálatokat igényel, mint egy mosogató, hiszen a kád alatti csövekhez csak nehezen lehet hozzáférni. Ha egy adott háztartáson belül több helyen is el kell hárítani a dugulást, értelemszerűen többet is kell a szolgáltatás igénybevételéért fizetni.

Ha Womás munkavégzés kerül szóba, azt általában fix áron érhetik el az ügyfelek, de vannak olyan szakemberek, akik a Woma berendezés karbantartását is beleszámítják a szolgáltatás díjába. Erről azonban mindenképp előzetesen tájékoztatják azokat, akiknél a berendezést alkalmazzák.

Ha Ön is problémát észlel otthonában, és viszonylag kedvező áron szeretné a problémát megszüntetni, forduljon bizalommal a Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt.-hez! A dugulással összefüggő problémák terén nem ismerünk lehetetlent, gondos és precíz munkával szinte azonnal megszüntetjük a hibát. Duguláselhárítási árainkról tájékozódjon weboldalunkról a www.lefolyas.hu címen! További kérdések esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-949-8521-es számon!