Főoldal » Tippek és érdekességek » Mik befolyásolják a duguláselhárítási árakat?
Mik befolyásolják a duguláselhárítási árakat?

Mik befolyásolják a duguláselhárítási árakat?

Legyen szó lefolyó, vagy vécé eldugulásáról, azon kívül, hogy rendkívül kellemetlen jelenségek, akár az egész háztartás működését is leállíthatják. Ilyenkor jó pár órára le kell mondani arról, hogy használjuk a fürdőszobát, a konyhát, vagy a mellékhelyiséget. Ahhoz, hogy a dugulás mihamarabb megszüntethető legyen, fontos, hogy az érintett ingatlanok tulajdonosai szakembert hívjanak, azonban ezzel párhuzamosan érdemes a felkeresni kívánt vállalkozótól tájékozódni a duguláselhárítási árakról, ugyanis a szolgáltatások, javítási munkálatok különböző árkategóriákban érhetőek el.

A duguláselhárítási árakat főként a munkálatok bonyolultsága befolyásolja. Ha szinte azonnal megoldható a probléma, nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni, azonban ha több órán keresztül húzódik a javítás, akkor a végén nagyobb összeggel kell számolni!

A duguláselhárítási árak attól is függnek, hogy mely területeket érinti a probléma. Például egy kádlefolyó sokkal bonyolultabb, összetettebb munkálatokat igényel, mint egy mosogató, hiszen a kád alatti csövekhez csak nehezen lehet hozzáférni. Ha egy adott háztartáson belül több helyen is el kell hárítani a dugulást, értelemszerűen többet is kell a szolgáltatás igénybevételéért fizetni.

Ha Womás munkavégzés kerül szóba, azt általában fix áron érhetik el az ügyfelek, de vannak olyan szakemberek, akik a Woma berendezés karbantartását is beleszámítják a szolgáltatás díjába. Erről azonban mindenképp előzetesen tájékoztatják azokat, akiknél a berendezést alkalmazzák.

Ha Ön is problémát észlel otthonában, és viszonylag kedvező áron szeretné a problémát megszüntetni, forduljon bizalommal a Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt.-hez! A dugulással összefüggő problémák terén nem ismerünk lehetetlent, gondos és precíz munkával szinte azonnal megszüntetjük a hibát. Duguláselhárítási árainkról tájékozódjon weboldalunkról a www.lefolyas.hu címen! További kérdések esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-949-8521-es számon!