A porlepte lakás egyáltalán nem vonzó, mivel arról árulkodik, hogy az otthon nincs gondosan karbantartva, a lakók nem ügyelnek a tisztaságra. Az is igaz, hogy egy alapos takarítást követően is gyakran tapasztaljuk, hogy a levegőben szálló porszemek nagyon gyorsan újra belepik a padlót, a bútorokat. Egy megbízható, nagy teljesítményű porszívó használatával sokat tehetünk a tiszta és pormentes otthonért!

Jó tudni, hogy a porszívók világában változások jönnek. Érdemes tájékozódni ezekről, különben meglepetés érhet bennünket, ha új porszívót szeretnénk vásárolni. Szeptembertől egy EU-s szabályozás alapján csak olyan porszívókat értékesíthetnek, melyek teljesítménye korlátozottabb, alacsonyabb az eddigieknél. Ez azt jelenti, hogy 1600 watt helyett már csak maximum 900 wattos háztartási készülékek lesznek elérhetőek! A szabályozás annak a reformnak a keretében lép életbe, ami a porszívók energiahatékonyságát, tisztítási teljesítményét és motorteljesítményét, valamint új szabályozásokat vezet be a porkibocsátásra, a működési élettartamra és a szívócső élettartamát is érinti!

Ne lepődjön meg senki, ha az új porszívókon másféle energiacímkét lát! Ezután megszűnik az E, F és G jelölés, ám nem az A lesz a legmagasabb, hanem az A +++.

Az EU-s szabályozás meghatározza, mennyi lehet az új porszívók energiafelhasználása: maximum 43 kWh/év. Ügyelnek arra is, hogy a porszívó egészen pontosan maximum 1% port engedhet majd vissza a levegőbe, tisztítási hatékonysága nem lehet túl alacsony, ezzel együtt a porszívó nem lehet túl hangos, valamint a gégecső is strapabíróbb lesz!

Ezek a változtatások a hibrid porszívókat érintik, azokat a készülékeket, amik vízszűrősek, csak szőnyeget vagy csak keménypadlót tisztítanak, illetve a háztartási és professzionális használatra alkalmas berendezéseket. Jó tudni, hogy ezek a szabályozások a gyártókat érintik, a még készleten lévő termékek nem tűnnek el a polcokról!

Cégünk, a Pcland Online Kft. weboldalán részletesen tájékozódhat, porszívók széles kínálatából böngészhet! Látogasson el a www.pcland.hu webcímre, kérdéseivel kapcsolatban pedig bátran írjon nekünk az info@pcland.hu email címre, vagy hívjon bennünket a 06-21-381-3980-as telefonszámon!