Nincs megelégedve a hőszigeteléssel, ezért hatékony és korszerű megoldást keres? Rendkívül fontosnak tartja a környezetvédelmet, így előnyben részesíti az újrahasznosítással történő kivitelezést? Az ISOCELL szigetelés minden szempontból előnyös, hiszen nem csak az energia felhasználás mértékének csökkentését teszi lehetővé, hanem környezettudatos megoldást is jelent.

Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen nagy jelentőséggel bír az utólagos hőszigetelés, azonban nem mindegyikünk tudja, hogy a tavaszi és nyári hónapokban is előnyös lehet. Ennek az oka, hogy a légkondicionált házakban, sőt e nélkül is nehezebben engedik át a falak a meleget, így otthonunk belső helyiségeiben fenntarthatjuk a kellemes hőmérsékletet. Az utólagos hőszigetelést lehetőségünk van környezetbarát módon megoldani, hiszen a szelektíven gyűjtött szemét erre kiválóan alkalmas. A papíralapú ISOCELL szigetelés a cellulóz rostok felhasználásával biztosít tökéletes megoldást. Mindenképp érdemes emellett az utólagos hőszigetelési mód mellett döntenünk, ugyanis:

  • Kiemelkedően véd a hősugárzás ellen.
  • Kiváló hangszigetelő képességgel bír.
  • Páraszabályozóként remekül tölti be szerepét.
  • A környezetvédelemhez is nagymértékben hozzájárul.
  • A káros anyagoktól és a hulladékoktól mentes.

Amennyiben fontosnak tartjuk a komfortot és a biztonságot, az ISOCELL szigeteléssel teljes mértékben elégedettek lehetünk.

Színvonalas utólagos hőszigetelés kivitelezése céljából cégünk készséggel áll rendelkezésére! Hozzáértő szakembereink rövid idő alatt, megbízható eszközökkel dolgozva teljesítik a rájuk bízott feladatokat. Szerezzen bővebb információt az ISOCELL szigetelés pozitívumairól, és az általunk nyújtott szolgáltatásról a www.celluloz-hoszigeteles.hu weboldalunkon!

Feledkezzen meg a magas fűtésszámlákról, éljen energia-hatékonyan és környezettudatosan! Használja ki az ISOCELL szigetelés rengeteg előnyét Ön is! Bármilyen kérdése merül fel az utólagos hőszigeteléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Keressen minket a 06-70-7011479 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címünkre!