Főoldal » Tippek és érdekességek » Nem folyik le a víz? Duguláselhárításra lesz szükség!
dugulasmester.hu

Nem folyik le a víz? Duguláselhárításra lesz szükség!

Amikor áll a víz a csapban, vagy a vécében, akkor a duguláselhárítás elengedhetetlen. Vannak persze házi praktikák, amikkel ideig-óráig elodázható a szakember hívása, ám egy idő után nem lehet mást tenni, mint rábízni a munkát egy hozzáértőre.

Bármikor előfordulhat, hogy valamilyen szennyeződés eltömíti a lefolyót, de ezt meg is lehet előzni. A csatornarendszer tisztítása azonban nem az a feladat, amit speciális szerszámok nélkül meg lehetne oldani. A lefolyók szétszedése és kitisztítása bárkinek sikerülhet, illetve a megelőzés is fontos, vagyis érdemes szűrőbetéteket használni, de a mélyebben, a falakban elhelyezkedő csövekben is képződhetnek olyan lerakódások, amik egyre inkább eltömítik a rendszert. Ha azt tapasztaljuk, hogy egyre nehezebben folyik le a víz, akkor gyanakodhatunk arra, hogy hamarosan duguláselhárításra lesz szükség; ilyenkor érdemes kihívni egy szakembert, aki a csőrendszer átmosásával megelőzi a nagyobb baj kialakulását.

Ha viszont megtörtént a baj, és áll a víz a csapban, a vécében, vagy a padlón, akkor sürgős segítségre van szükség. Sajnos sok olyan cég létezik, ahol különféle rejtett költségekkel is számolni kell, a szakember távozása után pár nappal pedig újra jelentkezik a probléma, mert nem volt teljes körű a szolgáltatás. Szerencsére azonban létezik olyan cég is, ahol ilyen problémákkal nem kell szembenézni!

Cégünk, a Dugulásmester Budapesten és vonzáskörzetében vállalja a duguláselhárítást! Ingyenes kiszállással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Bontás nélkül végezzük el a duguláselhárítást és a csatornatisztítást, így a munka végeztével nincs fennakadás: ugyanúgy használhatja a fürdőszobáját, vagy mosogatóját, ahogy előtte. Tekintse meg honlapunkat, amit a www.dugulasmester.hu címen érhet el, és tájékozódjon a további szolgáltatásainkról is!

Oldja meg egyszerűen, bontás nélkül a duguláselhárítást a mi segítségünkkel! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-580-5085-ös telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet weboldalunk kapcsolati űrlapjának segítségével!