Gyakorlatilag már nyár van, még ha a naptárra nézve nem is ez jut eszünkbe. A hőmérséklet még kellemes, nincs hatalmas hőség, de az emberek nagy többsége már ilyenkor tervezgeti a strandolásokat, és keresi a helyszíneket, ahol nincs tömeg, tiszta a víz, és minden közel van hozzá. Ez a leírás tökéletesen illik a kertre is, a tiszta vizet leszámítva, de ha beszerzünk egy felfújható, vagy egy merevfalú medencét, akkor elfelejthetjük a strandok zaját és a rengeteg embert, ráadásul pár lépés után, az otthonunk közvetlen közelében csobbanhatunk bele a hűsítő vízbe!

Merevfalú medencékből óriási a kínálat, mind kialakításukat, mind méretüket tekintve, tehát egyszerűen hozzájuthat bárki, aki úgy dönt, hogy mostantól a kertben szeretne strandolni. Sokan csak vásárolnak egyet, megtöltik vízzel, és használják, de hamarosan tapasztalják, hogy a víz elkezd algásodni, büdösödni, és megtelik kisebb-nagyobb szennyeződésekkel. Ilyenkor lecserélik a vizet, aztán megdöbbennek a vízszámlán. Pedig ha csak egy kicsivel többet költöttek volna, és vízforgatós medencét vásárolnak, akkor egy hónap alatt behozhatták volna az árkülönbözetet, és elfelejthették volna a rendszeres vízcserét!

A víz a vízforgatós medencében sokáig tiszta marad, nem szükséges lecserélni, ugyanis a vízforgató berendezés nem csak az algásodás lehetőségét csökkenti, de a szennyeződések nagy részét is kiszűri. Természetesen lehet merevfalú, vagy felfújható is, és többféle kiegészítő is választható hozzá, például takaró, vagy a tisztításhoz szükséges különféle felszerelések, de akár napellenző, vagy létra is! Ezek mellett a higiéniára is érdemes gondolni, és beszerezni a medence karbantartásához a speciális vegyszereket is, például a klórtablettákat. Ha minden szükséges felszerelés megvan, akkor már csak fel kell állítani a kertben a vízforgatós medencét, feltölteni, és indulhat is a strandszezon!

Ha meggyőztük a vízforgatós medence megvásárlásának előnyeiről, akkor keresse fel az S-Sport International Kft. honlapját, amit a www.sportsarok.hu címen érhet el, és tekintse meg széles kínálatunkat! Többféle merevfalú, vagy felfújható medence közül választhatja ki a legjobbat, de a kiegészítőket is megtalálhatja! Ha kérdése lenne a rendeléssel, vagy termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket a +36-30-784-1447-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet az info@sportsarok.hu e-mail címünkre!