Főoldal » Tippek és érdekességek » Oldja meg a kertgondozást télen is egyszerűen!
kertgondozás télen

Oldja meg a kertgondozást télen is egyszerűen!

Csodaszép kerttel rendelkezik, azonban nincs ideje a kertgondozásra? Netán kertje kialakítását tervezi, viszont szüksége van segítségre? A kertgondozás télen sem maradhat el, ezért érdemes profi szakemberek támogatását kérnie, ha nem tudja a kertgondozással kapcsolatos teendőket ellátni.

Sokan felidézzük az eltelt nyári napok emlékeit, amikor rengeteg időt tölthettünk kertünkben. A következő hideg, csapadékos időszakban kopárabbnak tűnik környezetünk, viszont elkezdhetjük a következő szezonra való tervezgetést. Fontos, hogy egész évben figyelmet fordítsunk környezetünkre, hiszen így lehetünk elégedettek a későbbiekben is. Éppen ezért a kertgondozás télen sem elhanyagolható. Többféle lehetőségünk van arra, hogy színesebbé és kényelmesebbé varázsoljuk kertünket. A kerti tó építése, az öntözőrendszerek telepítése, és nem utolsó sorban a növényvédelmi munkálatok ellátása mind ránk várhatnak. Kertünk szép látvány lehet a hideg téli hónapokban is, ha cserjékkel és fákkal vesszük körbe ingatlanunkat. A növények jelenléte több szempontból is előnyös, hiszen csökkentik a viharos szelek negatív hatását, visszaszorítják a gyomokat. Az örökzöldek télen gyönyörű látványban részesítenek bennünket. Vannak olyan virágok, amelyek a helyes kertgondozásnak köszönhetően a hűvös időben is virágoznak, mint például a hunyor vagy a téli jázmin. Jó néhány tevékenységet elvégezhetünk télen is, érdemes kertünk adottságait megfigyelni. A hó gyors olvadása, illetve a föld keményre fagyása figyelmeztet bennünket, hogy hova célszerű növényeinket a következő évben elültetni. Az örökzöldeken maradó hótakaró lerázása, a megfelelő mértékű öntözés szintén lényeges. Ha nincs elég időnk a tennivalók elvégzésére, érdemes a feladatokat profi szakemberekre bízni, akik egész évben rendelkezésünkre állnak.

A Megakert munkatársaiként magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk a kertgondozás területén. Családi kertek és nagyobb alapterületű parkok esetén egyaránt számíthat a segítségünkre. Tapasztalattal, korszerű gépparkkal végezzük munkánkat, felkészülten vállaljuk a kertgondozást télen és természetesen az év más szakaszaiban is. Igényei szerint teljesítjük a feladatokat, és hasznos tanácsokat adunk, amennyiben Ön is részt venne a tevékenységben.

Tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.megakert.hu internetes oldalunkon! Ne hanyagolja a kertgondozást télen sem! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-662-7527-es telefonszámunkon vagy forduljon hozzánk az info@megakert.hu e-mail címen!