Egyre több zöldhulladék keletkezik a tavasz közeledtével? Szeretné megtalálni a legkiválóbb megoldást a hasznosításra? Ha még nem használ házi komposztálót, érdemes vele minél hamarabb megismerkednie. Minden szempontból kiváló módon szabadulhat meg az összegyűlt szerves hulladéktól, amennyiben komposztáló alkalmazása mellett dönt.

Környezettudatos szemlélettel és megfelelő eszközökkel könnyedén hasznosíthatjuk a zöldhulladékokat. A komposztáló használatához hozzákezdhetünk gyakorlat nélkül is, mivel irányított folyamatról van szó. Számos érv szól a házi komposztáló alkalmazása mellett:

  • Csökkenthetjük a különféle hulladékok mennyiségét.
  • Elősegíthetjük a növények egészségesebb fejlődését.
  • Termékenyebbé tehetjük a talajt.
  • Növelhetjük a talajszerkezet stabilitását.
  • Költséghatékonyabb és környezettudatosabb életünk lehet.

A virágföldhöz adagolható növénytáp helyett célszerűbb a földbe komposztanyagot juttatni. A komposzthalom által olyan tápanyagok szabadulnak fel, amelyek elengedhetetlenek a növények egészséges fejlődéséhez. Többféle házi komposztálót használhatunk. Egyéni igényeink szerint választhatunk a kerti és a beltéri komposztálók közül.

Hatékonyan javíthatja a talaj minőségét, és könnyedén szabadulhat meg a folyamatosan halmozódó zöldhulladékoktól a nálunk kapható házi komposztálók segítségével! Különböző méretű és típusú kerti, valamint beltéri komposztálók egyaránt rendelkezésére állnak. Gyorsan összeállítható, egyszerűen szállítható komposztálókat nyújtunk kedvező áron. Informálódjon a termékek tulajdonságairól, és olvasson részletesen a komposztálás előnyeiről a www.kertikomposztalas.hu internetes oldalunkon!

Helyezzen el Ön is házi komposztálót otthonában! Gyűjtse össze a kertben a nem kívánatos hulladékot, vagy használjon beltéri komposztálót! Kérje tanácsunkat a legmegfelelőbb megoldás érdekében, és tegye fel kérdéseit is bátran! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-54-480-666-os telefonszámunkon vagy írjon nekünk a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkre!