Az öntöző automatizálás a locsolás praktikus és kényelmes módját biztosítja, ráadásul teljes mértékben a kert adottságaihoz igazítható. Használja ki a korszerű technológia előnyeit, és hagyja, hogy az önműködő rendszer dolgozzon Ön helyett!

Minden kerttulajdonos jól tudja, hogy a növények csak akkor örvendeztetik meg környezetüket szépségükkel, ha megkapják a szükséges gondoskodást. A legfontosabb feladat a locsolás, amiről nap, mint nap gondoskodni kell, mégpedig lehetőség szerint a kora reggeli órákban. Szerencsére ma már van megoldás arra, hogy a növények megkapják a számukra szükséges vízmennyiséget, de a kerttulajdonosoknak se kelljen minden reggelt a locsolásnak szentelni. Az öntöző automatizálás lehetővé teszi, hogy emberi felügyelet nélkül, de a kert adottságainak megfelelően történjen a locsolás.

Az öntöző automatizálás azt jelenti, hogy a meglévő rendszert korszerűsítik úgy, hogy önműködően, előre beállított program szerint történjen a locsolás. Okos tervezéssel úgy lehet kialakítani a rendszert, hogy az az optimális módon és mértékben oszlatja el a vizet, figyelembe véve minden olyan tényezőt, ami befolyásolja a vízigényt. Amellett, hogy az öntöző automatizálás hatékonnyá teszi a locsolást, a rendszer egyben víztakarékos is, ezzel pedig a kerttulajdonosok pénztárcáját és a környezetet is kíméli. Végül, de nem utolsó sorban fontos kiemelni, hogy egy ilyen rendszer lényegében láthatatlanul épül be a környezetébe, vagyis a harmonikus összkép kialakításához is hozzájárul az öntöző automatizálás.

Cégünk, a Guth 1640 Bt. gondos tervezéssel és szakszerű kivitelezéssel tudja megvalósítani a rendszer korszerűsítését, hogy a locsolás többé Önnek se legyen teher! Ha szeretne bővebben tájékozódni szolgáltatásainkról, látogasson el a www.guth1640.hu weboldalra, ha pedig szívesen ránk bízná az öntöző automatizálást, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Várjuk megkeresését a +36-30-294-4550-es telefonszámon, valamint a guth1640bt@googlemail.com e-mail címen!