Már csak pár hét, és itt az ősz, amikor is több kerti teendővel kell számolni, elég csak a növények téli felkészítésére vagy a lehulló levelek összegyűjtésére gondolni. Az ilyenkor összegyűlt kerti hulladéktól, avartól, faágaktól a legtöbb ember égetéssel szabadulna meg, azonban ez rendkívül káros, az emberekre és az élővilágra nézve egyaránt. Az avarégetés súlyosan egészségkárosító hatású, arról nem beszélve, hogy környezetbarát opciónak sem minősíthető. Mindezek miatt rendkívül fontos, hogy az emberek az őszi munkálatok alkalmával más megoldást találjanak a kerti hulladék felszámolásához. Ha Ön is egészség és környezetbarát módon szabadulna meg az avartól, felgyülemlett kerti hulladéktól, égetés helyett válassza a komposztáló ládákat!

A komposztáló ládák használatával úgy szabadulhat meg a lehullott falevelektől, egyéb kerti hulladékoktól, hogy ezzel sem mások szervezetét, sem a környezetet nem károsítja. A komposztálás alapvetően egy hasznos tevékenység, mert az így keletkező komposzt rendkívül értékes, amit többféleképpen lehet felhasználni: konyhakertben, a virágágyásokhoz, és akár a szobanövények virágföldjéhez is. A komposzt jelentős mértékben tartalmaz olyan ásványi anyagokat, amikre a növényeknek a tökéletes fejlődésükhöz szükségük van.

A komposztáló ládákat tehát érdemes beszerezni, hiszen a környezetvédelem és az egészséges körülmények kialakításán túl még a kertben található növényeknek is a javát szolgálhatja. A komposztáló ládák használatát roppant egyszerű megtanulni, és hosszú éveken át kiszolgálják tulajdonosaikat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a komposztálás, és szeretne rendezett, egészséges kert tulajdonosa lenni, a komposztáló ládákat vásárolja meg a Polyduct Zrt.-től! Kínálatunkban minőségi komposztáló ládákat talál, amikkel egyszerűen megszabadulhat az őszi munkálatok során felgyülemlett kerti zöldhulladéktól. Tekintse meg választékunkat weboldalunkon, amit a www.kertikomposztalas.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal telefonon a 06-54-480-666-os számon vagy írjon e-mailt a polyduct@polyduct.hu címre!