Megrágott élelmiszereket talált környezetében, vagy más jelek utalnak a rágcsálók jelenlétére? Szeretné a megtelepedésüket megakadályozni, illetve az elszaporodásukat megelőzni? Élelmiszerek környezetében óvatosan kell eljárnia, hiszen a vegyszerek kellemetlenségeket okozhatnak. Érdemes profi szakemberekre bízni a rágcsálóirtást, akik tudnak korszerű, mechanikus csapdákat is alkalmazni.

A rágcsálók elleni védekezés rendkívül fontos. Kettős feladat vár ránk, hiszen a megtelepedésüket és az elszaporodásukat is meg kell akadályoznunk. A rágásnyomok, a jellegzetes lábnyomok, az ürülék, valamint a zörejek alapján tisztában lehetünk azzal, hol fordulnak meg legtöbbször az állatok. Ha megtaláltuk ezeket a helyeket, tanácsos minél előbb hatékony rágcsálóirtást végezni. Otthonunkban, de üzletünkben, az élelmiszeripar területén és az egészségügyi ellátásban is nélkülözhetetlen a gyors megoldás. Az egerek és a patkányok is nehézséget okoznak, hiszen fertőzéseket terjeszthetnek, és gazdasági károkat is okozhatnak. A rágcsálók többféle betegséget hordoznak, így komoly veszélyt jelentenek ránk és embertársainkra, háziállatainkra. Ezzel tisztában van a járványügy is, így sok helyen kötelezővé vált a rágcsálóirtás.  A problémák felszámolása érdekében elengedhetetlen a speciális módszerekkel történő rágcsálóirtás, ugyanis a házilag alkalmazott eszközök nem hoznak teljes megoldást.

A legkorszerűbb, engedélyezett kellékekkel és eljárásokkal végezzük a rágcsálóirtást Zasita Bt. budapesti kártevőirtó cégünknél. Az ország több pontján teljesítettük eredményesen a ránk bízott feladatokat. Egérdobozban kihelyezett irtószert, mechanikus csapdákat helyezünk el. Speciális módszert alkalmazunk, hiszen többek között az élelmiszeripar területén nem használhatók fel könnyedén a különféle vegyszerek. Ha szeretné hatékonyan és gyorsan elállni a rágcsálók útját, készséggel állunk rendelkezésére. Informálódjon szolgáltatásunkról, és olvasson hasznos információkat a rágcsálókkal kapcsolatban a www.kartevoirtasbudapest.hu weboldalunkon!

Szabaduljon meg könnyedén a rágcsálóktól, és folytassa komfortos életvitelét! Bízza meg felkészült csapatunkat a rágcsálóirtással, és óvja környezetét! Jelezze felénk problémáját, és vegye igénybe szolgáltatásunkat a 06-30-998-6392-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a sajtoscs2@gmail.com e-mail címünkre!