Télen mindannyian olyan textilekre vágyunk, amik meleget adnak és melegen is tartanak, nem csak jó közérzetet biztosítanak, de kellemes a tapintásuk is. A puha, meleg téli ruhák mellett ugyanolyan jól esik elvackolódni egy pihe-puha takaró lágy ölelésében is, miközben kint farkasordító hideg van és tombol a tél, bent körbevesz minket a béke és a meleg.

Wellsoft, coral fleece, flanell fleece – mindegyik elnevezés ugyanazt az anyagot takarja. Ha megnézzük egy ilyen méteráru címkéjét, az összetételnél azt látjuk, hogy az anyag tulajdonképpen 100% mikropoliészterből áll. A mikropoliészterből készült anyagot a sűrű varrás jellemzi, amit közepes hosszúságú szálak között alakítanak ki. A wellsoft, ahogyan azt a neve is mutatja, egy olyan méteráru, ami már ránézésre is gyengéd érintést ígér, és ha hozzáérünk, beleburkolózunk, akkor rögtön meg is győződhetünk arról, hogy nem vagyunk optikai csalódás áldozatai! Olyan anyagot érintünk, ami hihetetlenül puha, selymes és bársonyos.

Éppen ezért a wellsoft anyag kitűnő választás lakástextilnek, ennek megfelelően elsősorban ágytakaróként kiváló, vagy leteríthetünk vele kanapét is, illetve használhatjuk az őszi-téli időszakban egyszerű takarónak. Ha a lakásban előforduló többi lakástextilhez illik, készülhet belőle bársonyos díszpárna is. Ám természetesen a wellsoft előnyös tulajdonságait nem csupán a lakásban élvezhetjük, a szabadban is kamatoztathatjuk! Téli ruhának kiváló alapanyag, így készülhet belőle pulóver, akár sapka vagy sál is, illetve egyéb kiegészítő. Meleg, puha viselet, ami különösen jól jön egy fagyos téli napon! Ha nem szeretnénk lemondani a wellsoftról wellness közben sem, köntös is készülhet belőle, így teljesen beleburkolózhatunk kivételes puhaságába.

A www.k-elme.com weboldalon ilyen méterárukat is vásárolhat! Ismerje meg cégünk, a K-Elme Kft. termékeit, böngésszen bátran honlapunkon, és kérdéseivel keressen minket a kelmekft@gmail.com e-mail címen, valamint a +36-1-285-9590-es telefonszámon!