Főoldal » Tippek és érdekességek » Redőnyök és az alapanyag választás dilemmája
redőnyök

Redőnyök és az alapanyag választás dilemmája

redőnyök kétségkívül hatékony és sokoldalú árnyékolók, de kérdés, hogy melyik típust érdemes választani. Fontolja meg a döntést, kérje bátran szakértőink tanácsát, és bízza profi csapatunkra a beépítést!

Amikor valaki elhatározza, hogy új árnyékolókat szereltet be, sokféle lehetőséggel találja szembe magát, hiszen ma már igen széles a piaci kínálat. Ám aki alaposan körüljárja a témát, rájön, hogy kevés olyan árnyékoló van, ami olyan sokféle szempontból tudná támogatni a kényelmet, mint a redőnyök. Ezekkel az árnyékolókkal egyszerűen szabályozható a beáramló fény mennyisége, de akár teljes sötétségbe is lehet borítani a szobákat, szerepet játszanak továbbá a hang- és hőszigetelésben is. A döntés mégsem egyszerű, ugyanis redőnyök is többféle változatban kaphatóak, és nem csak olyan részletekben lehet elmerülni, hogy kézi vagy motoros mozgatásúak legyenek, hanem már az alapanyag is kérdéseket vet fel.

Egyértelműen a műanyag redőnyök a legnépszerűbb változatok, ennek oka pedig egyszerűen a remek ár-érték arány. Bár hallani ezekről negatív véleményeket is, valójában a korszerű típusok már mindent tudnak, amire szükség lehet; praktikusak, sőt, dekoratívak is. Olyan helyre viszont, ahol igazán ellenálló és tartós árnyékolókra van szükség, inkább az alumínium redőnyök ajánlottak. Ezeknek a változatoknak nem jelent kihívást a szélsőséges időjárás, sokáig lehet rájuk számítani és a szigetelést illetően is jobban teljesítenek műanyag társaiknál, viszont magasabb árfekvésben kaphatóak. Mindkét alapanyagnak megvan a maga előnye, ezért a tulajdonosoknak kell eldönteniük, milyen szempontok élveznek prioritást.

Ön már tudja, hogy a műanyag redőnyök vagy inkább az alumínium változatok mellett teszi le a voksát? Cégünk, a Veres-Therm Kft. többféle, kiváló minőségű árnyékolóval tud szolgálni, és természetesen a beépítést is vállaljuk, akár alumínium redőnyök, akár műanyag változatok mellett dönt. A www.verestherm.hu weboldalon mindent megtudhat termékeinkről és szolgáltatásainkról, ha pedig szeretne ajánlatot kérni, a +36-28-631-212-es telefonszámon és a verestherm@t-online.hu e-mail címen várjuk megkeresését!