Lakást vásárolna, de nem tudja, hogy is kezdjen hozzá, és az ingatlan hirdetésekben nem találja azokat az információkat, amire szüksége lenne? Összezavarják a banki hitellehetőségek, és nehezen igazodik ki a pénzintézetek termékei között? Szeretné, ha a lakások felkutatását és a lakáshitel intézését is meg lehetne oldani egy helyen? Ne keressen tovább, létezik olyan vállalkozás, ami leveszi a terhet a válláról!

A Region Ingatlanközvetítő Iroda szolgáltatásai között megtalálhatja az ingatlanok közvetítését és a hitelügyintézést is. Ha Ön budapesti ingatlant szeretne vásárolni a belső kerületek valamelyikében, akkor felejtse el az ingatlan hirdetések böngészését, inkább forduljon hozzájuk, ugyanis minden terhet levesznek a válláról: megkeresik és megmutatják az Ön igényeinek leginkább megfelelő ingatlanokat, emellett pedig a lehető legjobb hitelajánlatokat is tőlük kaphatja meg, azaz nem szükséges a bankok között ingáznia!

Akár használt, akár új építésű lakást szeretne vásárolni, üzleti vagy magán célból, mindenképp érdemes igénybe venni az ingatlanközvetítők szolgáltatásait. Ha új ingatlan kerül a piacra, biztos, hogy ők tudnak róla legelőször, tehát a legfrissebb ajánlatokat csakis tőlük kaphatja meg. Ha pontosan tudja, milyen lakást szeretne, akkor nem kell fölösleges köröket futnia, mert csak olyan ingatlanokat ajánlanak megtekintésre és megvásárlásra, amik az Ön összes kritériumának megfelelnek. Sokszor bele lehet futni olyan ingatlan hirdetésekbe, amikből rengeteg fontos információ hiányzik. Ha túl közel van a szemközti ház, az sokaknak kizáró tényező lehet, de ezt szinte senki nem jegyzi meg a hirdetésében, ellenben az ingatlanközvetítő jó előre tudja, hogy ilyen lakást nem kell annak az érdeklődőnek megmutatnia, aki kizárja az ilyen ingatlan megvásárlásának lehetőségét!

Ha lakásvásárlás, akkor Region Ingatlanközvetítő Iroda! Látogassa meg a honlapjukat a www.region.hu webcímen, illetve térjen be valamelyik irodájukba, és gyorsan megoldják minden ingatlanvásárlással kapcsolatos problémáját! Kérdés esetén hívja őket a 06-1-225-1184-es telefonszámon, vagy írjon a buda@region.hu e-mail címre!