Az évente ismétlődő lomtalanítás mindenkinek ismerős, és sokak számára jelent megkönnyebbülést, hiszen ilyenkor megszabadulhatnak azoktól a kacatoktól és felesleges bútoroktól, amik csak a helyet foglalják. Ez a lomtalanítás ingyenes, minden egyéb esetben komoly összegekbe kerül a bútorok elszállíttatása.

Aki járt már az évente megrendezett, ingyenes lomtalanításon, az tudja, hogy nem csak összetört berendezést és ócskaságokat dobnak ki az emberek, hanem sokszor tökéletes állapotban lévő bútorok is az út szélére kerülnek. Sok köztük az olyan is, ami felújításra szorulna, ám mindenképpen használhatóak, csak a tulajdonosnak nincs már szüksége rájuk, és nem akar vesződni az eladásukkal, hanem egyszerűen csak kirakja őket. Az ilyen tárgyak többnyire jobb sorsra lennének érdemesek, de esélyük sincs olyan családokhoz eljutni, akik használnák őket.

Pedig létezik olyan lehetőség is, aminek segítségével nem csak, hogy meg lehet szabadulni a felesleges dogoktól, de az újrahasznosításban is komoly segítséget lehet kapni. Az ingyenes lomtalanítást ránk is bízhatja, mi pedig a bútorok és egyéb tárgyak felújítását, illetve továbbadását is elintézzük Ön helyett! Mihalácski Dávid vagyok, és célom, hogy minden, még menthető bútordarabot olyanokhoz juttassak el, kik még sokáig tudják őket használni. Cégem ténylegesen ingyenes lomtalanítási szolgáltatást kínál, vagyis ha sok olyan bútora van, amit nem tud elhelyezni, és szeretne megszabadulni tőlük, akkor valóban költségmentesen elszállítjuk őket, így még a rendes, éves lomtalanítást sem kell kivárnia!

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt? Látogassa meg a honlapunkat, amit a www.ingyenbutorszallitas-lomtalanitas.hu címen érhet el, majd forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége lenne az ingyenes lomtalanításra, de akkor is keressen bennünket, ha kérdése lenne! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-967-5989-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a honlapunkon, a kapcsolat menüpont alatt található üzenetküldési űrlap segítségével!