Főoldal » Tippek és érdekességek » Spórolja meg új berendezésének árát: válassza a bútorjavítást!

Spórolja meg új berendezésének árát: válassza a bútorjavítást!

Az állandó használat meglátszik a bútorokon: egyes berendezéseken annyira, hogy már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Ilyenkor az emberek többsége azonnal új bútor után kutat, azonban a cseréhez szükséges berendezés beszerzése gyakran rengeteg időt és energiát felemészt. Vannak olyan bútorok, amiktől ráadásul nem szívesen válna meg az ember, ezért érdemes olyan megoldást választani, ami biztosítja, hogy ne kerüljön kidobásra a berendezés. Ha Önnek is van elhasználódott kanapéja, asztala, fotele, és ragaszkodik hozzá, vásárlás helyett válassza a bútorjavítást!

A bútorjavításnak köszönhetően nem kell megválnia szeretett bútorától, sőt, pénzt is spórolhat. Manapság egy kényelmes és minőségi bútorért igencsak mélyen a pénztárcába kell nyúlni, viszont a javítás az esetek többségében sokkal kevesebbe kerül. Természetesen vannak olyan hibák, amiket nem éri meg javíttatni, viszont egy apró szakadásért, foltért vagy karcolásokért nem érdemes megválni egy kedvenc berendezéstől. Bútorjavításkor gyakran még töréseket is helyre lehet hozni! A bútorjavítással régi berendezése ismét úgy tündökölhet, mint újkorában. Rengeteg időt és energiát takaríthat meg, hiszen nem kell új berendezés kiválasztásával és beszerzésével foglalkoznia.

A bútorjavítással a környezetvédelemhez is hozzájárulhat. Mivel nem kerül kidobásra a régi berendezés, nem fog növekedni a hulladékmennyiség, ez pedig mindenképp a Föld javát szolgálja, hiszen a rengeteg szemét komoly problémákat okozott az elmúlt években világszerte.

Ha spórolna, időt, energiát takarítana meg és még a környezetvédelemre is odafigyelne, válassza a bútorjavítást, ehhez pedig forduljon bizalommal cégünkhöz, a Szantál Bútor Kft.-hez! Csapatunk tapasztalt, gyakorlott szakemberekből áll, akik teljesen újjá tudják varázsolni elhasználódott kanapéját, foteljét, asztalát. A bútorjavításról bővebb információkat honlapunkon talál, amit a www.szantalbutor.hu címen ér el. Ha ránk bízná a bútorjavítást, keressen bennünket telefonon, a 06-30-966-2920-as számunkon vagy írjon üzenetet a szantal-butor@freemail.hu e-mail címre!