Nagy mennyiségű szerves hulladék gyűlik össze, ami sok helyet foglal a szemetesben? Gondot okoz a falevelek, vagy az ételmaradékok elhelyezése? A lehető legjobb módszerrel szabadulhat meg a hulladékoktól, és hasznosíthatja is ezeket, ha komposztálót használ.

komposztáló lehetővé teszi, hogy csökkentse a háztartási hulladékok mennyiségét, így tehermentesítheti a hulladéklerakókat. A komposztáló elhelyezése, és megfelelő használata egyáltalán nem bonyolult és nehéz feladat, Önnek sem okozhat gondot. Maga a természet biztosítja a technológiát, így a szerves hulladékok összegyűjtésén kívül nincs más teendője.

A komposztálás során kedvezőbb feltételeket teremthet a talajban lakó élőlények számára. A komposzt nagyon értékes, mivel felhasználható a konyhakertben, a virágágyásoknál, és a szobanövények gondozása során is. A komposztáló használatának köszönhetően humusz keletkezik, ami javítja a talaj szerkezetét azáltal, hogy levegősebbé, porhanyósabbá teszi.

Minden szempontból jól járhat, ha a komposztálás mellett dönt ahelyett, hogy a szemétszállítóval viteti el a rengeteg szerves hulladékot.

Értékes komposztot készíthet cégünk, a Polyduct Zrt. segítségével. Környezetbarát alapanyagból készült, jól szellőző, hosszú élettartamú komposztálókat nyújtunk elérhető áron. Széles kínálatunkban könnyen megtalálhatja azt a terméket, melynek nagy hasznát veheti éveken keresztül. Hasznos tanácsokat adunk annak érdekében, hogy helyesen tudja használni a kiválasztott komposztálót. Látogasson el a www.kertikomposztalas.hu weboldalra, ahonnan megrendelheti az új szerkezetet!

Gyűjtse a szerves hulladékot egy helyre, és hasznosítsa megfelelő módon! Szerezze be az ideális méretű és kialakítású komposztálót, amit könnyen felállíthat a kertjében! Válassza ki nálunk az Ön számára tökéletes terméket, és komposztáljon eredményesen! Kérdései esetén keressen bennünket a 06-54-480666-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkre!