Még nincs megfelelő helye autója tárolására, és aggódik a hideg tél közeledte miatt? Praktikus, gyorsan kivitelezhető megoldást keres annak érdekében, hogy járművét megóvhassa az időjárás viszontagságaitól? Mobilgarázs építésével rövid idő alatt juthat kiváló eredményhez. Lehetősége van a könnyűszerkezetes technológia előnyeit kihasználni, és ezen a módon felállítania mobilgarázsát.

Enyhe időben hagyhattuk az utcán, vagy az udvaron autónkat, viszont a hideg téli időben nem biztos, hogy ezt szeretnénk. A váratlanul lehulló csapadék, a nagyobb erejű szél és egyéb időjárási tényezők kárt tehetnek a járműben, ezért legjobb, ha fedett helyen tároljuk. Ha nem áll rendelkezésünkre garázs, vagy beálló, még van időnk ennek megoldására. A könnyűszerkezetes technológia lehetővé teszi, hogy mobilgarázst használjunk. A rengeteg előny közül érdemes kiemelnünk a következő tulajdonságokat, amelyek miatt mindenképp megéri a mobilgarázs mellett döntenünk:

  • Rendkívül gyorsan telepíthető.
  • Könnyedén felállítható.
  • Egyedi méretben rendelhető.
  • Nem szükséges hozzá építési engedély.
  • Költséghatékony megoldás.

Mielőtt úgy döntünk, hogy megosztjuk konkrét elképzelésünket a gyártóval, fontos több szempontot figyelembe vennünk. Abba a hibába eshetünk, hogy túl kicsi mobilgarázst készíttetünk, amibe épphogy befér autónk. Az ajtók gondtalan kinyitására, és a nehézségek nélküli parkolásra mindenképp ügyelnünk kell, így ennek megfelelően célszerű meghatároznunk a méreteket.

A Lani Építő Kft. készséggel áll rendelkezésére bármilyen méretű mobilgarázs kivitelezése esetén. Tekintse meg eddigi munkáinkat, és tudjon meg többet a könnyűszerkezetes épületek pozitívumairól a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu internetes oldalunkon!

Ne legyen gondja a télen autója biztonságos elhelyezésével! Válassza a könnyűszerkezetes technika egyik legkiválóbb elemét, a mobilgarázst! Megrendelés, vagy kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-284-8797-es telefonszámunkon!