tetőtéri ablakcsere elvégezhető az elvárt minőségben és korrekt áron. Az új ablakok elkészülnek határidőre, ha velünk cserélteti őket!

A tetőtérben más ablakok vannak, mint egy hagyományos emeleti vagy földszinti ingatlanban. Az ilyen ablakok méretben általában nagyobbak, az ablakok formája is többféle lehet és a dőlésszögük is a fal dőlésszögéhez igazodik. Mindezeket a jellemzőket kell figyelembe venni a tetőtéri ablakcserénél.

Egy tetőtérben fontos a megbízható nyílászáró, mert az ilyen terek sokkal jobban ki vannak téve az időjárásnak és sokkal inkább érvényesülnek az időjárás jellemzői, amik hatással vannak a lakók komfortérzetére. A rossz ablakok több tünetet is produkálnak.

Az ablakcsere tetőtérben indokolt akkor, ha a nyílászáró használata közben huzat vagy az ablakkereten és az üvegen párásodás tapasztalható, de a sérült ablak sem maradhat a helyén. Az ablakcsere tehát több okból is aktuálissá válhat, de nem feltétlenül kell hozzá rossz ablak. Sokan energiamegtakarítás, illetve korszerűsítés miatt is tervbe veszik a tetőtéri ablakcserét, a nyílászárók felújítását.

Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha meg szeretne válni a régi ablakaitól! A tetőtéri ablakcseréhez jó minőségű ablakokat és profi beépítést is tudunk adni, a munkánkra pedig teljes, három év garanciát is adunk az ügyfeleknek. Az új, korszerű nyílászárókkal egészen más élmény lesz a tetőtéri szobákban tartózkodni, arról nem is beszélve, hogy a változás hamarosan az energiafelhasználáson és az ingatlan számláin és meg fog látszani!

A honlapunk a www.tetoablakbeepites.hu webcímen elérhető, itt minden információt megtalál a szolgáltatásainkról és a termékeinkről is. Az ügyfeleknek minden tájékoztatást megadunk, ha megbízható tetőtéri ablakcseréhez keresnek csapatot. A weboldalon az összes elérhetőségünk szerepel, csak vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, ha az árajánlatunkra kíváncsi! A BAU-LUXUS Kft. csapatát a 06-20-314-61-48 telefonszámon vagy a bau.luxus@t-online.hu email címen tudja elérni!