Főoldal » Tippek és érdekességek » Tetőtéri ablakok egyedi igények szerint, akár állami támogatással is!
tetőtéri ablakok

Tetőtéri ablakok egyedi igények szerint, akár állami támogatással is!

Nyílászárót hosszú távra választanak az ingatlantulajdonosok, ez azonban nem jelenti azt, hogy idővel ne lenne szükség korszerűsítésre. Az igények folyamatosan változnak, a technológia fejlődése pedig újabb és újabb lehetőségeket kínál a nyílászárók terén, amikkel érdemes megismerkedni. A tetőtér sok szempontból kifejezetten kényes terület, ezért célszerű kutatni, hogyan lehet praktikusabbá és kényelmesebbé varázsolni ezt az életteret. Ha a tetőtéri ablakok már nem tudják azt nyújtani, amit a tulajdonosok elvárnak, ideje elgondolkodni azon, hogy milyen előnyöket tartogat az ablakcsere.

A tetőtér kialakításának sarkalatos pontja a hőszigetelés, melyben kétségkívül fontos szerepet töltenek be az ablakok. Az elmúlt években igen nagy változásokon mentek keresztül a tetőtéri ablakok, és az új típusok már rendkívül hatékony segítséget nyújtanak az optimális hőmérséklet megteremtésében. Természetesen nem csak a kiváló hőszigetelési képesség szól az ablakcsere mellett, az új modellek ugyanis funkcionalitás és biztonság tekintetében is jelentősen többet nyújtanak, mint elődjeik.

A magasabb színvonal a tetőtéri ablak árak emelkedésében is érezhető, a korszerűsítésről azonban senkinek sem kell lemondania, hiszen állami támogatás is igényelhető erre a célra. A lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően jelentős kedvezménnyel valósítható meg az ablakcsere, így semmi sem szabhat gátat annak, hogy testet öltsenek az egyedi elképzelések. Fontos tudni, hogy a támogatás csak 2022 év végéig vehető igénybe, vagyis ha megszületett a döntés, érdemes már most megtenni az első lépéseket.

Ha úgy érzi, hogy elérkezett a korszerűsítés ideje, és az ablakcsere nem várhat tovább a tetőtérben, ismerje meg, mit kínál cégünk, az Ablaktherm Kft.! Választékunkat a FAKRO tetőtéri ablakok gazdagítják, melyek a modern kor minden igényének képesek eleget tenni. Látogasson el az m.akciosablak.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat termékeinkről és kapcsolódó szolgáltatásainkról! Amennyiben segítségre van szüksége, vagy kérdése lenne a témában, várjuk megkeresését a +36-70-360-6168-as telefonszámon és az info@akciosablak.hu e-mail címen! Korszerűsítsen velünk!