Rengeteg embert gyötör alvászavar, melynek hátterében többféle probléma húzódhat meg, így például olyan egyszerű dolog is, mint amilyen a nem megfelelő ágynemű. Elsősorban a párna felel a pihentető alvásért, hiszen az megtámasztja a fejet és a nyakat, továbbá egészséges pozícióban tartja a gerincet. Ez azt jelenti, hogy a párna valamennyi tulajdonságát alaposan meg kell vizsgálni, és különösen nagy hangsúlyt kell fektetni a töltőanyagra, az ugyanis jelentősen befolyásolja az alvás minőségét. Ebből a szempontból manapság már számos különféle lehetőség van, melyek közül az egyik legnépszerűbb a tollpárna.

A klasszikus, mindenki által jól ismert tollpárnák rugalmasak, ugyanakkor megfelelő alátámasztást biztosítanak. A természetes töltőanyag legnagyobb előnye, hogy az viszonylag könnyen mozog a párnában, így az gyakorlatilag bármilyen testhelyzetben kényelmes. A jól megválasztott tollpárna sokáig gondoskodik arról, hogy az alvás komfortos és egészséges legyen, a kérdés már csak az, hogy mire érdemes figyelni a választásnál?

tollpárnák esetében is többféle töltőanyagot alkalmaznak a gyártók, melyek közül a magyar libatoll az egyik legkiválóbb választás. Szintén érdemes figyelmet fordítani a fedőanyagra, ebből a szempontból ugyanis kizárólag a tollbiztos angin jöhet szóba. Ez az anyag nem engedi kicsúszni a tollakat, így nem kell attól tartani, hogy megszúrják az arcot vagy a nyakat.

Felejtse el az alvászavarral járó kellemetlenségeket, fedezze fel Ön is a tollpárnák előnyeit! A CASATEX Kft. ágynemű webáruházában minden méretben találhat olyan párnát, ami a töltőanyag és a fedőanyag tekintetében is a legkiválóbb minőséget képviseli! Nálunk a tollpárna árak miatt sem kell aggódnia, ugyanis termékeink kedvezményes áron kaphatóak. Tekintse meg választékunkat a www.casatex.hu weboldalon, ahol huzatot is vásárolhat a párnákhoz és számos egyéb praktikus kelléket beszerezhet, amivel nyugodtabbá teheti a pihenést! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran az info@casatex.hu e-mail címen, szívesen segítünk!