Új lakást vásárolt, vagy felújította a régit, és még be is kell rendezni, pedig a költségkeret már igencsak alacsony? Egy mosógépre is szükség lenne, de az árakat látva inkább a kézi mosáson töri a fejét? Ne tegye, van más lehetőség is!

Az internetet böngészve könnyen találkozhat a „szállítási sérült”, a „csomagolássérült”, vagy a „szépséghibás háztartási gép” kifejezéssel, mellette pedig gyakran alacsony árakat találhat. Nem kell megrettenni, ez az esetek többségében nem átverés, nem használhatatlan gépeket akarnak eladni, csupán arról van szó, hogy az adott készülék a szállítás közben kisebb-nagyobb külső sérüléseket szenvedett, de a használatát ez nem befolyásolja. Persze érdemes azért odafigyelni és megbízható helyről beszerezni az ilyen gépeket, nehogy tényleg működésképtelen háztartási berendezést vásároljunk, amire még garancia sincs!

Nézzünk egy példát! A mosógépet a nagykereskedésben véletlenül nekitolják valaminek, amitől az oldalán karcolás és horpadás keletkezik, vagy szállításkor, rakodáskor sérül meg hasonló módon. Az ilyet nevezzük szállítási sérült mosógépnek. Valószínű, hogy egy ilyen apró, külső sérülés nem fogja befolyásolni a mosógép működését, de ezt természetesen próbával igazolhatjuk is, ráadásul vagy javítható, vagy eltakarható! Érdemes megnézni, hogy a szállítási sérült mosógép melyik részén található a sérülés, hiszen lehet, hogy a gépet helyére állítva a hibát pont elfedi a mellette álló fürdőszobabútor, vagy épp a fal! Az esztétikai probléma pedig mindjárt nem tűnik akkorának, ha meglátjuk az árcédulát, ugyanis a szállítási sérült mosógépek ára gyakran 25-30%-kal alacsonyabb, mint hibátlan társaiké!

Ha Ön is szeretne kedvező áron hozzájutni egy szállítási sérült mosógéphez, és ezt egy megbízható vállalkozástól szerezné be, látogassa meg az Outlet Electric Kft. weboldalát a www.outletelectric.hu címen, és válogasson a széles kínálatból! Kérdés esetén hívja a 06-26-313-778-as telefonszámot, vagy írjon e-mailt az outletelectric@t-online.hu címre!