Nehezen viselte el a forróságot tavaly nyáron, ezért szeretne komfortosabb környezetet kialakítani? Több használati eszközét tárolja a szabadban, amelyeket óvna az erős napsugárzástól? Napellenzőkkel kiváló eredményt érhet el. Könnyen biztosíthatja az árnyékos helyet, ha napellenzőt szereltet fel.

Amikor szóba kerül a teraszok és erkélyek árnyékolása, kevesen gondolnak a napellenzők alkalmazására, pedig az egyik legjobb megoldás. Ha még Ön sem gondolt rá, itt az ideje, hogy informálódjon az előnyeiről. Akár az egész erkélyt befedheti, lehetősége van az udvaron vagy a kertben használni, de felszerelheti üzlete környezetében is. A napellenzők nem csak a napsugarakat, hanem a meleget sem engedik át, így nem kell aggódnia az adott terület felmelegedése miatt. Megfelelő fedéssel árnyékot biztosíthat a szabadban tárolt értékeknek. Ha szeretne szabadtéri pihenőt kialakítani, szintén jó választás. Otthona, üzlete, vagy vendéglátóhelye teraszán, és más környezetben is érdemes ezekkel a nagyszerű, stílusos és időtálló eszközökkel árnyékolni. Ha napellenzőt használ, egyszerűen teremthet kellemes hangulatot a nagy melegben, hiszen színesebbé varázsolhatja a külső teret, de ezen kívül kiválóan alkalmas a motor, a kerékpár, vagy más értéktárgyak fedésére is.

Méretvételt követően biztosítjuk a megfelelő napellenzőket cégünknél, a Delta 2002 Kft.-nél. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával, korszerű technika alkalmazásával készítjük el a termékeket. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.delta2002.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Pihenjen kényelmesen a nagy melegben is! Óvja eszközeit az erős napsugárzástól és a jégesőtől napellenzővel! Találja meg az igényeinek megfelelő és az épülethez leginkább illő árnyékolót nálunk! Forduljon hozzánk egyéni kéréseivel, és vegye igénybe szolgáltatásainkat! Hívjon bennünket a 06-82-312-941-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a delta@somogy.hu e-mail címünkre!